free download 78 travel guides written by experts

Germanwings anunta cresterea numarului destinatiilor, incepand cu 28 martie 2010

– 5 noi rute de pe Koln/Bonn şi 16 din Hanovra –
 
Începând cu 28 martie 2010, odată cu anunţarea noului plan de zbor pentru vară, compania Germanwings măreşte numărul de destinaţii. Pe lângă destinaţiile deja existente în program, Germanwings adaugă 5 noi rute cu plecare de pe Koln/Bonn şi 16 de pe aeroportul din Hanovra.
 
 
Friedrichshafen şi Tel Aviv sunt doar două din noile destinaţii, ce se adaugă de pe aeroportul Koln/Bonn. Santorini, Copenhaga şi Madrid intră de anul acesta  în premieră în planul de zbor al companiei germane. Acestea măresc numărul rutelor din oraşul Domului la 67.

Linia aeriană low-cost adaugă printre cele 16 noi destinaţii, cu plecare din Hanovra, următoarele rute interne şi externe: Stuttgart (de două ori pe zi), Londra-Stansted (două zboruri pe zi), Viena (două zboruri pe zi), Milano (şase zboruri pe săptămână), Budapesta (patru zboruri pe săptămână), Moscova (patru zboruri pe săptămână), Palma de Mallorca (patru zboruri pe săptămână), Roma (patru zboruri pe săptămână), Barcelona (trei zboruri pe săptămână), Split (trei zboruri pe săptămână), Nisa (trei zboruri pe săptămână), Zagreb (trei zboruri pe săptămână), Bastia (un zbor pe săptămână), Dubrovnik (un zbor pe săptămână), Heraklion (un zbor pe săptămână) şi Zadar (un zbor pe săptămână). Pe lângă acestea, alte 13 noi destinaţii vor fi de acum parcurse rapid din Sttutgart, la preţuri convenabile: Izmir, Antalya, Bucureşti, Belgrad, Ankara, Ibiza, Istanbul,  Cracovia, Kavala, Reykjavik, Lisabona, Priština şi Varsovia.

Zborurile incluse în program, cu plecare din Hanovra, prezintă un mix atactiv atât pentru cei ce călătoresc în interes de serviciu, cât şi pentru cei dornici de vacanţă.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *