free download 78 travel guides written by experts

George Vintila – Vorbe in viteza intre cursele de la Paltinis si Rasnov

George Vintila, DJ-ul Pro FM, se pregateste sa atace din nou podiumul Campionatului de Viteza in Coasta din Romania, in cadrul etapelor 15 si 16 de la Rasnov.

In efervescenta pregatirilor pentru cursa ‘de casa’ si a programului de emisie si filmari, George si-a facut timp pentru un scurt interviu contratimp:

Care a fost primul moment in care ai realizat ca pilotajul e una din pasiunile tale?
Realizand emisiunea Icstrim TiVi am avut sansa de a filma niste etape din Campionatul National de Raliuri si acolo cred ca "m-am curentat" definitiv, adica ceea ce era o pasiune pasiva a devenit una activa, eu simtind nevoia de a ma implica mai mult…

Cand ai decis sa faci din asta o activitate constanta?
Decizia exista de mult, de acolo si pana la gasirea unor parteneri a fost cale lunga.. nu e genul de decizie pe care as fi putut-o lua de unul singur.. e un sport foarte scump. Avia Motors / Alto Syncro s-a dovedit a fi un partener ideal deci colaborarea noastra continua.

Cum reusesti sa incluzi si asta in programul tau?
Alegerea de a alerga la Coasta nu a fost luata intamplator, programul meu e unul incarcat. Raliurile sunt tinta finala, dar acolo weekend-ul de racing incepe de miercuri.. la Coasta se poate merge de joi sau vineri, in functie de cum sunt organizate cele 2 etape, cu sau fara pauza intre zilele de concurs.

A trebuit sa renunti la altceva pentru a-ti implini visul de face parte dintr-o echipa de motorsport?
Da, poate niste weekend-uri de wakeboard sau de enduro.. dar sunt in aceeasi familie, generatoare de adrenalina, deci e ok.

Care e cea mai la limita situatie in care te-ai gasit pana acum?
Am fost si copilot, intamplator unul cu ghinion daca stau sa ma gandesc la faptul ca am avut parte in 2 curse de doua iesiri in decor.. Ok, putem spune ca nu a fost neaparat la limita, pentru ca nu detineam eu controlul masinii, eram in dreapta… e o senzatie mai ciudata.

Cum ai primit vestea podiumurilor din etapele 13 si 14 de la Paltinis?
Ca un ‘incepator’ ce sunt, cred ca am fost mai bucuros decit era cazul, dar departe de mine ridicolul in astfel de momente! Deci m-am simtit excelent! Andrei Mitrasca, colegul meu de echipa mult mai experimentat, Cristi Lemnaru PM Racing, si el pilot cu experienta si Lucian Visan, boss-ul team-ului imi pusesera in vedere acest lucru dinainte ca el sa se intample, nu am fost total surprins…

Ce dorinte ti-ai pus pentru urmatoarea cursa de la Rasnov?

Sa mai iau niste lectii de la cei buni si poate sa mai aducem niste cupe. Ar fi bine, mai ales ca s-ar numi cursa mea "de casa". In acelasi timp abia astept sa ma mai "imprietenesc" cu Fabia cu care ma dau… e diesel, da’ are vana!

Ce talisman ai cu tine in masina cand concurezi?
Gandul la cei dragi e deajuns pentru calmare totala si apoi concentrare la start…

//www.facebook.com/profm.ro

Bucuresti, 08.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *