free download 78 travel guides written by experts

Next semneaza campania Zilele Biz 2012

Next Advertising a dezvoltat nouă campanie de promovare a celui mai mare eveniment de business și comunicare din România, Zilele Biz, ajuns deja la ediția a 11-a.

Campania își dorește să transmită subtil și cu umor un mesaj simplu: oamenii obișnuiți nu privesc comunicarea așa cum cred oamenii de comunicare. La Zilele Biz vei afla cum gândesc aceștia cu adevărat.

“Unii profesioniști de marketing și publicitate își imaginează că oamenii urmăresc cu mare interes informațiile din reclame, că își notează tot, că rețin cele mai mici detalii, că stau în pauzele filmului să se uite la spoturi, pe care le așteaptă ca pe episoadele celui mai drag serial.  Campania nu face decât să arate cât de penibil ar fi chiar să fie așa.“ a declarat Liviu David, Creative Director la Next Advertising.

Campania cuprinde un spot TV în varianta de 30 și de 50 de secunde, execuții de print, outdoor și bannere web. Scriptul spotului TV îi aparține Paulei Ionescu, iar la dialoguri au contribuit Radu Olteanu și Semida Duriga. Campania de print și outdoor a fost scrisă de Dan Amăriei și Liviu David, iar partea de art direction a fost realizată de Victor Barac și Adrian Isaia. Regizor a fost Hypno, operator Ate, iar producător Adrian Smeu de la Multimedia Est.

“Dacă această campanie există, e meritul Martei Usurelu, redactor-șef Biz, care a aprobat tot fără să schimbe un cuvințel. Bravo din partea agenției!”, a concluzionat Liviu David.

Bucuresti, 08.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *