free download 78 travel guides written by experts

George Vintila a preluat conducerea la Ferma Vedetelor dupa doar o saptamana

Abilitățile lui George Vintilă nu au trecut neobservate pe lângă colegii săi. Dima Trofim, cel care a părăsit Ferma Vedetelor după duelul cu Ionuț Iftimoaie, a remarcat determinarea și organizarea lui George și l-a răsplătit cu poziția de fermierul săptămânii.

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:30 – 22:23 de aproximativ 1.8 milioane de români. În minutul de aur, de la 22:07, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 10.9 puncte de rating și 25.2 share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 6.0 puncte de rating și 13.8% share.

Cartofii prăjiți au stârnit o controversă între Augustin și Vica, chiar de la prima oră a dimineții. Ea l-a mustrat pe Augustin, din cauză că a îndrăznit să își prăjească cartoful lui, iar Ionuț și Doinița au luat aceeași decizie: „Voi când îi faceți ouă fierte lui Dan, vă zice cineva ceva?”, a spus el. Discuția s-a prelungit și la masă, de față cu ceilalți, însă cu toții și-au dat seama că problema reală nu sunt cartofii, ci sunt doar un pretext pentru resentimente mai vechi.

Jocul de duminică i-a provocat pe fermieri la un moment de sinceritate pentru a primi fiecare un colet surpriză. Ei au răspuns pe rând la întrebările colegilor, astfel au ajuns să se cunoască mai bine, să își amintească de copilărie și să se înțeleagă mai bine unii pe ceilalți.

Fermierii au răspuns la întrebări precum: Pe cine ai salva dacă am fi cu toții pe o barcă care se scufundă?, Ai vrea o revanșă cu Cristina?, Te vezi în finală?, Teatru doar pe scenă sau și în viața de zi cu zi?, Care este cel mai mare regret al tău de până acum? sau Ce nu îți place?. Răspunsurile lor au stârnit emoție, curiozitate, dar și hohote de râs. Răsplata a fost reprezentată de pachete primite de acasă, cu haine și articole sportive.

Vânzătorul Vasile a venit să le facă aprovizionarea. Negocierile au fost dure și s-au tocmit pentru tot ce și-au dorit, reușind totuși să mai sustragă câte ceva pe furiș: „Parcă sunteți cu alba-neagra! Unul mă ține de vorbă și altul încarcă!”, le-a spus Vasile.

Noua sarcină a săptămânii de la nea Rață este construirea unui foișor, iar pentru că nu au terminat construirea băii de săptămâna trecută, el nu le-a mai dat niciun argint: „Săptămâna asta facem foamea, că nu s-a dus sarcina la bun sfârșit!”, a spus Ionuț.

Iulia Vântur le-a adus scrisoarea mult așteptată, jocuri și o sarcină specială pentru această săptămână. Dima l-a ales pe George drept fermier al săptămânii, iar Vica a fost cea care a intuit această decizie. După doar o săptămână, George a reușit să impresioneze și să preia conducerea fermei: „Voi încerca să fiu un fermier cât se poate de organizat, în primul rând. În direcția asta, probabil, voi încerca să merg cu toată echipa!”.

Sarcina dată de Iulia este schimbul de roluri între fete și băieți. În această săptămână, fetele se vor ocupa de construcții și muncile curții, iar băieții vor trece la cratiță și le vor sfătui de pe margine.

Creativitatea, simțul artistic și talentul actoricesc le va fi pus la încercare. Ei vor trebui să joace o mică scenetă la Ferma Mioritică, un mini serial de patru episoade, pentru care vor primi zilnic un rezumat pe baza căruia să dezvolte scenariul. Și capacitatea de a se recunoaște a fost supusă testului la jocul de-a baba oarba, care a stârnit hohote de râs, fiind nevoiți să se recunoască doar după părțile corpului.

În ediția de astăzi, de la 20:30, telespectatorii vor vedea ce scenariu vor juca concurenții și cum se vor descurca în pielea personajelor, ce surpriză minunată i-a fost pregătită lui Ionuț după două luni de izolare, dar și cine este pe punctul de a ceda.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 28.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *