free download 78 travel guides written by experts

George Dinu a lansat “In sfarsit America”

Într-o atmosfera relaxată şi prietenoasă, autorul George Dinu a lansat aseară, la Cafeneaua Librariei Diverta Magheru, romanul “În sfârşit America”. Prezenţa a peste 70 de persoane şi vânzarea a numeroase cărţi au făcut ca acest eveniment să fie un succes remarcabil.

“În sfârşit America”,carte ce-i dă posibilitatea cititorului să afle urmarea aventurilor din Caraibe şi să descopere unele feţe ascunse ale emigrării continua povstea din romanul “Catre fata nevazuta a Amercii”, lansat acum 4 ani.

Ambele volume sunt scrise în registru memorialistic, într-o notă alertă ce te poartă din ţinuturi exotice tropicale în cartiere cunoscute newyorkeze. Poveştile şi tonul acestora te ţin ancorat în lectură, detaliile prezentate de autor fiind inedite. Pentru prima dată aflăm că acele poveşti frumoase ale emigraţiei au în spate o realitate pe care nu mulţi au puterea să o recunoască cu sinceritate.

Alături de autor, pentru a marca acest eveniment, au fost prezenţi cititori ,rude, prieteni, jurnalişti şi profesorul Sorin Paliga, membru al Uniunii Scriitorilor din România, care a oferit şi o recenzie ( ataşat).

George Dinu este născut în Teleorman în 1956, se mută împreună cu familia în Bucureşti în 1969 şi emigrează în Statele Unite ale Americii în 1994. După 10 ani revine pentru prima oară în România, aducând şi o primă carte, poveste a unui grup de români şi sârbi care, prinşi de mirajul de a ajunge pe Noul Continent, intră în capcana unor traficanţi de oameni.

George promite să nu se opreasca la aceste doua volume şi să păstreze aceaşi sinceritate debordanta în viitoarele sale creaţii.

Cărţile vor fi disponibile în librării în Bucureşti, Cluj, Braşov, Constanţa, Sinaia şi Aeroportul Otopeni. Lanţurile Diverta, Cărtureşti şi Compania de Librării Bucureşti, precum şi numeroase alte librării particulare din aceste oraşe vor avea cărţile la vânzare.

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *