free download 78 travel guides written by experts

GENESYS Systems – Strategie si obiective in 2011

GENESYS Systems si-a definit obiectivele si strategia de dezvoltare pe termen mediu (2011-2013), in urma analizei business-ului companiei in perioada 2008-2010 si a tendintelor existente si viitoare pe piata IT&C. Obiectivele majore ale GENESYS Systems pentru urmatoarea perioada sunt cresterea anuala a cifrei de afaceri cu peste 25%, prin largirea numarului de clienti, proiecte importante si parteneriate strategice, si marirea valorii adaugate de companie pe baza unui focus special pe zonele aplicatii software de business, servicii profesionale IT&C, solutii IT pentru Data Center si Cloud, fiecare din ele adaptate si personalizate pentru organizatii si companii mari, medii sau mici. 

In vederea atingerii acestor obiective, GENESYS Systems a constituit un Business Unit dedicat Serviciilor IT&C profesionale, care se alatura celor doua deja existente (Infrastructura IT&C si Aplicatii). Noul Business Unit reuneste sub brandul „FORCE” o gama variata de servicii de externalizare partiala sau completa a activitatilor IT (de la outsourcing on-site sau remote pentru activitati IT de baza pina la managed services si externalizarea completa a departamentului IT), servicii de tip SaaS (Software as a Service) pentru aplicatii proprii si ale tertilor si hosting in cloud, contracte de tip SLA (service-level-agreement) pentru echipamente critice, contracte de mentenanta pentru o gama larga de echipamente IT&C, servicii de externalizare a serviciilor de printing, servicii de inchiriere echipamente. Toate aceste servicii sunt disponibile la nivel national, in toate resedintele de judet si in principalele orase din tara, si se bazeaza pe competentele si experienta echipei GENESYS Systems intr-o gama larga de echipamente si produse software IT&C.

La nivelul Business Unit-ului de Aplicatii, GENESYS Systems isi propune sa isi pastreze pozitia de leader de piata in implementarea de solutii Microsoft Dynamics CRM livrate la sediul clientilor (on-premise), in regim de hosting pe serverele proprii, dar si in cloud – atat in cele ale organizatiilor si furnizorilor de servicii, cat si in cloud-ul Microsoft. O noutate pentru 2011 este crearea si promovarea unui set de solutii xRM verticale, dedicate echipelor de Marketing si Vanzari din companiile private de dimensiuni mici si medii, care se vor reuni sub brand-ul “BlueBird”. Alaturi de CRM, echipa Business Unit-ului Aplicatii se concentreaza pe solutii bazate pe platforma Microsoft Sharepoint (Document Management, Portal si solutii de Business Intelligence), pe implementarea de aplicatii 3rd Party de business (billing, network inventory & monitoring), pe dezvoltarea si promovarea solutiei proprii GESY-PRO pentru gestionarea resurselor materiale si umane, pe cresterea numarului de proiecte software realizate la cerere.

Business Unit-ul Infrastructuri va urmari consolidarea prezentei GENESYS Systems ca integrator de sisteme si solutii in proiecte pentru centre de date, cu produse hardware (servere, storage, electroalimentare, networking, cablare structurata) si software (virtualizare servere si statii, solutii de securitate, comunicatii unificate) de nivel Enterprise.

„Ne-am propus pentru 2011 o crestere a cifrei de afaceri cu 25% fata de anul anterior, trend pe care dorim sa il mentinem si in anii ce vor urma. In vederea atingerii acestui obiectiv am decis realizarea unor schimbari la nivel organizational si strategic in cadrul companiei, continuand astfel seria de schimbari inceputa in 2010. Ne dorim ca in acest an sa crestem profitabilitatea generala a companiei prin intermediul celor trei business unit-uri create: Business Unit Servicii ce reuneste sub brandul „FORCE” toate serviciile oferite GENESYS Systems, Business Unit Infrastructura ce ofera solutii enterprise hardware si software si Business Unit Aplicatii ce ofera aplicatiile software Microsoft (CRM, SharePoint), alte aplicatii 3rd party, aplicatii dezvoltate in-house si aplicatii dezvoltate la cerere” , business unit-uri sustinute de dezvoltarea continua a competentelor angajatilor pe aceste directii de business.” – a declarat a declarat Andreea Marasescu, Director Executiv al GENESYS Systems.

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *