Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Generali Asigurari a achitat cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania

produsa complexului Dragonul Rosu

Generali Asigurari a achitat dauna de la complexul comercial Dragonul Rosu. Pagubele au fost estimate la valoarea de 55.250.000 lei.

Iata, mai jos, declaratia de presa din partea doamnei Marie Kovarova, Director General Generali Asigurari, privind solutionarea acestui dosar de dauna, cu cea mai mare valoare din istoria pietei de asigurari din Romania.
 
“Confirmam faptul ca am platit catre clientul nostru, Niro Investment, care detine centrul comercial „Dragonul Rosu”, suma de 55.250.000 lei, in data de 4 martie 2011. Suma a fost stabilita in urma unui proces de negociere intre cele doua parti, finalizat pe cale amiabila, evaluarea daunei fiind realizata de catre echipa Generali impreuna cu experti internationali in lichidari de daune.
 
Desi vorbim despre cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania, aceasta despagubire nu a afectat stabilitatea financiara a companiei. Suntem un asigurator puternic si stabil din punct de vedere financiar, fiind reasigurati la companii internationale de renume, cu standard  AA+.
 
La aceasta suma se adauga si daunele produse marfurilor, platite direct chiriasilor din Dragonul Rosu, cu care aveam contract separat, daune in valoare de circa 100.000 euro.”

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *