free download 78 travel guides written by experts

Gazpromneft-Corporate Sales si DKV au incheiat un acord de parteneriat strategic

Gazpromneft-Corporate Sales și DKV Euro Service au semnat un acord de parteneriat strategic pentru vânzarea de combustibil prin intermediul cardurilor de carburant. Directorul General al Gazpromneft-Corporate Sales, Dmitry Guzeev și directorii executivi ai DKV Euro Service, Dr. Werner Grünewald și Dr. Alexander Hufnagl, au semnat documentul.

Companiile vor crea, de asemenea, soluții pentru drumurile, podurile și tunelurile cu taxă din Rusia. Gazpromneft-Corporate Sales va oferi consultanță pentru DKV Euro Service pentru a ajuta la dezvoltarea vânzărilor.

"Noi credem într-o cooperare fructuoasă cu Gazpromneft-Corporate Sales, partenerul nostru puternic și de încredere din Rusia, alături de care putem să obținem o creștere importantă, reciprocă, a afacerilor, și, de asemenea, să oferim clienților noștri o rețea de alimentare și mai mare", a spus Dr. Werner Grünewald, Directorul Executiv al DKV Euro Service.

Dmitry Guzeev, CEO Gazpromneft-Corporate Sales, a adăugat, "Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu DKV Euro Service și în viitorul apropiat efortul nostru comun va avea ca scop dezvoltarea achiziției de combustibil, a taxelor de drum, a serviciilor de asistență și a altor servcii conexe ale cardurilor de combustibil."

Bucuresti, 19.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *