free download 78 travel guides written by experts

Gașca Zurli și Bibi îi așteaptă pe cei mici la Plaza România

Pe 10 septembrie, copiii se vor putea bucura de un show marca Gașca Zurli și un concert Bibi în incinta mall-ului Plaza România. Accesul la ambele evenimente este gratuit.

Plaza România demarează pe 1 septembrie campania Back to School, ce include reduceri semnificative la articolele pentru copii, ghiozdane și rechizite, dar și evenimente speciale dedicate celor mici. Din seria acestora fac parte show-ul realizat de Gașca Zurli și concertul susținut de Bibi pe 10 septembrie.


De la ora 16.00, copiii se vor bucura de un super show cu Gaşca Zurli, o producţie originală cu cântece vesele şi antrenante, costume colorate  şi multă bucurie. Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu cele mai iubite personaje din România- Tanti Prezentatoarea, Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli,  Zâna Bună şi Tura Vura. Cântecele originale sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu joculețe și coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu ușurință reținute și aplicate. Ca întotdeauna la Zurli, sunt implicați copiii şi părinţii împreună. Showul va fi interactiv şi te ţine în priză, vrei nu vrei.

Tot pe 10 septembrie, de la ora 17.00, e rândul lui Bibi (Bianca Lixandru) să treacă pe scenă, pentru a susține un concert care va include, alături de hitul “Radio Song”, și noua ei piesă, “Ciocolata”, un single care trezește senzații puternice de dependență. La doar 14 ani, cântăreața cu o prezență scenică aparte are un show plin de dans și voie bună, fiind unul dintre artiștii cei mai îndrăgiți de către copii și adolescenți.  Accesul la petrecerea Găștii Zurli și la concertul lui Bibi este gratuit.

Campania Back to School înseamnă totodată reduceri de până la 50% la articolele pentru copii, ghiozdane și rechizite din 14 magazine din Plaza România (Noriel, Marks & Spencer, Adidas, Samsonite, H&M, Lee Cooper , Time Out , Sportissimo, Colin’s , Diverta, Maxi Toys , LC Waikiki , ECCO  și Accesorize). Discount-urile sunt valabile până la finalul lunii septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *