free download 78 travel guides written by experts

GAMESCom – Cea mai mare expozitie de jocuri pe calculator din Europa

Cele mai bune jocuri virtuale ajung în Köln

Germanwings te trimite la Köln să iei parte la cea mai mare expoziţie de jocuri pe calculator, GAMESCom. Oraşul german a anunţat deja că se pregăteşte pentru o prezenţă semnificativă a jocurilor online la evenimentul ce se va desfăşura în perioada 19-23 August.

GAMESCom este un eveniment grandios unde nume importante în industrie îşi vor trimite reprezentanţii. Peste 300 de expozanţi din 25 de ţari din întreaga lume vor participa cu această ocazie, în Köln.

În cadrul expoziţiei va avea loc şi ’’The gamescom Award for the best games’’, unde un grup format din 6 experţi vor premia cele mai bune jocuri din următoarele 4 categorii: jocuri PC, jocuri pentru console (PS2, PS3, Xbox, Wii), jocuri mobile (Gameboy, PSP, PSP Go, NDS, NDSi, iPhone, telefoane mobile) şi jocuri online. Totodată organizatorii au pregătit pentru împătimiţii jocurilor virtuale un show plin de adrenalină, care vorbeşte despre arta stăpânirii cailor putere pe două roţi.
Köln este al patrulea oraş ca mărime din Germania şi o zonă metropolitană importantă în Europa. Köln este un oraş al luminilor, al contemporaneităţii, cunoscut mai ales pentru muzica lui stradală.

Compania Germanwings operează zboruri către Köln cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe saptămână. Stuttgart şi Berlin sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 10.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *