free download 78 travel guides written by experts

“Romania la control!”, tema saptamanii la The Money Channel

Postul de televiziune The Money Channel marcheaza incheierea evaluarii misiunii FMI in Romania privind acordarea celei de –a doua transe a imprumutului printr-o serie de analize, materiale si editii speciale ce se vor difuza pe parcursul acestei saptamani sub titlul  “Romania la control! Misiune FMI indeplinita”. Concuziile formulate de reprezentantii FMI, dar si provocarile carora trebuie sa le faca fata Guvernul si clasa politica romanesca vor fi dezbatute pe parcursul a cinci zile impreuna cu analisti si invitati speciali. 

Astazi, 10 august, The Money Channel prezinta concluziile activitatii comisiei de evaluare a FMI si face analiza comparativa a acestora. Jeffrey Franks, seful misunii de evaluare a FMI pentru Romania, va analiza starea economiei romanesti in direct la The Money Channel impreuna cu Radu Soviani, la emisiunea The Money Show, de la ora 21.

 

Ziua de marti va aduce in prim plan estimarile si previziunile institutiilor financiare internationale privind evolutia principalilor indicatori macroeconomici pentru finalul anului, dar si o analiza a domeniilor afectate cel mai puternic de criza.  

Miercuri, 12 august, echipa The Money Channel va aduce in discutie masurile ce trebuie adoptate pentru respectarea angajamentului cu Fondul Monetar International. Vor fi comentate si dezbatute masurile anticriza adoptate sau propuse de Guvern in acest an, mecanismele, stadiul de implementare al acestora si consecintele pe care le au asupra economiei.  De asemenea, se vor prezenta masurile de combatere a efectelor crizei implementate in alte tari si efectele obtinute.

Joi vom afla cum colaboreaza autoritatile statului cu mediul de afaceri pentru a iesi din criza si cat de bine este corelata politica fiscala cu cea monetara. De asemenea, vom afla care sunt propunerile si nemultumirile reprezentantilor mediului de afaceri, patronatelor si sindicatelor.

Ziua de vineri isi propune analiza previziunilor economice pentru 2010 – anul in care unii specialisti apreciaza o revenire a pietei. Care este situatia economiei nationale, dar si analiza pietelor americane si europene, care sunt cele mai bune masuri pentru atenuarea efectelor crizei – toate acestea sunt subiectele zilei la The Money Channel.

Bucuresti, 10.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *