free download 78 travel guides written by experts

” GALENIC” vorbeste despre “Leader SHE”

A treia editie a forumului international “LEADER SHE” este cel mai mare eveniment anual ce pune in discutie leadershipul feminin.

La editia din 17-18 aprilie 2008 si-au anuntat participarea peste 250 de reprezentanti ai elitei politice si economice romanesti, oameni de cultura si din mass – media, femei si barbati deopotriva. Invitatul special al editiei 2008 este Cherie Blair, avocat britanic de prestigiu specializat in drepturile omului si militanta activa pentru egalitatea de sanse a femeilor, si, nu in ultimul rand, sotia fostului premier britanic Tony Blair. “Privim Leader SHE ca pe o veritabila platforma de dezbatere, un context ideal de promovare si recunoastere a meritelor femeilor leader din Romania,“ a declarat Roxana Gross, directorul national de vanzari al diviziei Mediplus Cosmetics (unic distribuitor Galenic in Romania), din cadrul grupului A&D Pharma.

“Decizia implicarii GALENIC in acest proiect este una fireasca, vorbind de un produs premium cu recunoastere internationala, aflat de peste 10 ani pe piata din Romania.
Sprijinul oferit unui eveniment dedicat femeilor de succes este in fapt o manifestare a responsabilitatii acestui brand”, a mai declarat Roxana Gross. 

Ambasadorul Romaniei la ONU – Simona Miculescu, ministrul Elen de Externe – Dora Bakoyannis, Presedintele Comisiei de Mediu din Parlamentul Britanic – Tim Yeo, fostul presedinte roman Emil Constantinescu, specialistul in comunicare Adriana Saftoiu, jurnalistul Mircea Dinescu, presedintele PSD Mircea Geoana,  Vicepresedintele Grupului Socialist al Adunarii Parlamentale din Consiliul Europei – Minodora Cliveti, Seful Biroului IFC din Romania – Ana Maria Mihaescu, Secretarul executiv PD-L Elena Udrea, Vicepresedintele PIN – Lavinia Sandru, Presedintele Comisiei Juridice din Senat – Norica Nicolai, sunt doar cateva dintre personalitatile care vor  transmite participantilor la forum mesajele despre vizionarism si leadership la feminin.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *