free download 78 travel guides written by experts

SMARTbroker.ro – publicatie online dedicata exclusiv

pietei de capital

SMART press a lansat cel mai nou ziar electronic de business – SMARTbroker.ro, supliment de piata de capital al SMARTfinancial.ro. SMARTbroker.ro este un proiect complex, specializat in informatii legate de piata de capital si educatie bursiera. Cel mai nou proiect SMART press (agentia de new-media care detine portalul de stiri economice www.smartfinancial.ro si magazinul online de carti si cadouri www.cartepremium.ro) isi propune sa ofere o abordare completa a informatiilor necesare, in vederea intelegerii si perfectionarii metodelor de investitii la bursa. Pana in prezent, SMARTbroker.ro a existat ca sub-brand al SMARTfinancial, insa mai nou a fost re-lansat ca proiect autonom, pozitionat ca supliment de specialitate al SMARTfinancial.ro.

SMARTbroker se adreseza unui target specific – publicul interesat de piata bursiera, persoane care fac din titulatura de "investitor la bursa" o meserie profitabila. SMARTbroker.ro se dedica in acelasi timp celor care vor sa se familiarizeze cu domeniul. Proiectul include o serie de rubrici in cadrul carora pot fi gasite stiri despre piete, sunt analizate cele mai recente evolutii ale pietelor bursiere romanesti si internationale – editoriale si analize semnate chiar de specialisti din piata de capital. 

SMARTbroker.ro se remarca pe piata de mass-media electronica romaneasca atat prin pozitionare – se adreseaza mediului bursier, o nisa nu tocmai abordata pana in prezent – dar si prin functie – acorda o importanta deosebita educatiei bursiere, careia ii rezerva un spatiu semnificativ in cadrul site-ului, prin materiale furnizate de SSIF Vanguard, partener al SMART press.

Site-ul are continut propriu, promovand atat cele mai noi stiri din sfera bursiera, editoriale, interviuri, reportaje semnate de colaboratori specializati in domeniul tranzactionarii de actiuni si al "jocului" la bursa. Sectiunea de educatie bursiera include materiale care vor aborda modul de functionare a pietelor financiare globale si vor explica concret ce trebuie sa stie si sa faca o persoana pentru a deveni trader, ce instrumente sa foloseasca si cum functioneaza acestea. Totodata, SMARTbroker.ro isi propune sa explice cum ajuta datele din Analiza Tehnica si Fundamentala in luarea celor mai bune decizii, cum poate creste profitul prin folosirea unor instrumente de management al riscului, cum se poate folosi hedgingul pozitiilor curente impotriva fluctuatiilor puternice de pe piata si cum se poate majora profitul folosind avantajele pietelor volatile.

"In calitate de broker de servicii de investitii financiare, cu o experienta vasta in tranzactionarea online, stim foarte bine ca pietele bursiere ofera oportunitati tuturor celor interesati sa-si diversifice plasamentele financiare pentru a obtine profit. In acest domeniu detinerea informatiei este esentiala pentru a avea succes, de aceea salutam lansarea www.smartbroker.ro, ziar electronic specializat in piata de capital", a declarat Corina State – Marketing Manager Vanguard.

SMART press este o companie specializata in administrarea bazelor de date, cu aplicatii de promovare, monitorizare, marketing si servicii de agentie de media. In ultimul an, SMART press s-a specializat si in servicii de relatii publice, media planning & buying si chiar creatie, cu accent puternic pe mediul online, propunandu-si sa ofere clientilor servicii de comunicare integrata online – pachete complete de promovare, cu elemente asigurate inclusiv de prestigiosi parteneri externi.

SMART press este structurata in cinci divizii principale: new-media (de care apartin inclusiv portalurile business SMARTfinancial.ro si SMARTbroker.ro), PR (ce va include in curand solutia online SMARTpr.ro), e-commerce (magazinul online de carti si cadouri CartePremium.ro), media planning & buying si creatie.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *