free download 78 travel guides written by experts

Daniela Cojocaru, neînvinsa in prima saptamana de afacereza

Daniela Cojocaru a terminat neînvinsă prima săptămână de afacereză. Ea a câştigat 5000 de euro şi şansa de a continua seria succeselor şi săptămâna viitoare.

Joi seara la The Money Channel s-a încheiat a patra editie şi ultima din prima saptamana de afacereză. Câştigătoare şi la acestă ediţie, Daniela Cojocaru a reuşit să strângă în cont până acum 5000 de euro.

Daniela Cojocaru este studentă, în anul patru, la Academia de Studii Economice, specializarea Finanţe şi Pieţe de capital şi vine din Republica Moldova. Lucrează de peste doi ani ca broker şi este pasionată de contabilitate, pieţe de capital şi modele de gestiune a portofoliului de acţiuni.

Emisiunea Testul de Afacereză, găzduită de Sorin Freciu, s-a lansat pe 31 martie şi se va desfăşura în fiecare săptămână de luni până joi, între orele 20.30 – 21:00, la The Money Channel.

Testul de Afacereză vine în continuarea campaniei de imagine lansată în februarie de The Money Channel.

5.000 de persoane au trecut testul online şi s-au înscris pe www.afacereza.ro, locul unde cei interesaţi pot afla mai multe informaţii despre emisiune, pot vedea emisiunile anterioare şi preselecţiile.

Telespectatorii au posibilitatea de a participa la concurs prin intermediul telefonului mobil. Aceştia pot să-şi demonstreze cunoştinţele şi îndemânarea răspunzand la mai multe întrebări prin sms.

Startul jocului prin sms se dă trimiţând cuvantul afacereaza la 1239 (tarif 0,7euro+ TVA). Cei care răspund cel mai rapid la cele două întrebări primite prin sms pot câştiga în fiecare seară 100 de euro şi, săptămânal, abonamente la Business Standard.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *