Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gadget-uri pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Pentru că știm că la finalul acestei săptămâni mergeți la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, cel mai important eveniment al anului dedicat reclamelor din toată lumea, ne-am gândit să facem un necesar IT al devoratorului.

1. Smartphone Samsung i9300 Galaxy S3 16GB

Smartphone-ul nu mai este de multă vreme un capriciu, ci este absolut necesar. Îl poți utiliza pentru poze sau poţi să postezi pe Facebook în timp real părerea despre reclamele văzute, chiar să le recomanzi pe Twitter și prietenilor să vină. Pentru că devoratorul de publicitate este multitasking, poți viziona videoclipuri în mod HD într-o fereastră, în timp ce trimiţi, simultan, un mesaj text sau e-mail, datorită redării în fereastra de tip pop-up, cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core.

Partajarea conţinutului cu prietenii din apropiere poate fi simplă, rapidă şi chiar amuzantă. Funcția S Beam te conectează instantaneu, pentru a transfera documente, contacte, imagini, muzică, videoclipuri şi tot ce mai dorești. Trebuie doar să puneţi în contact părţile din spate ale telefoanelor, să vă conectaţi, să partajaţi şi să trăiți bucuria de a fi în gașcă. Funcția S Beam este disponibilă doar între două telefoane Galaxy S3.

Smartphone-ul este disponibil în magazinele Flanco la prețul de 2.699 lei.

2. Cameră foto digitală NIKON Collprix P510, card 8GB

Devoratorul de reclame este pasionat de puterea imaginilor, de aceea are nevoie de o cameră pe măsură. Camera NIKON P510 vine cu o rezoluție de 16.1 Mp și senzor CMOS. Dacă ai prea multă energie atunci când faci poze și nu poți sta nemișcat, a doua generaţie a sistemului de reducere a vibraţiilor Mecanic VR limitează în timp real efectele mişcării aparatului foto, permiţând utilizarea unor viteze ale declanşatorului cu patru trepte mai lente. Vrei să faci propria reclamă? Poți utiliza zoom-ul optic şi funcţia de focalizare automată când înregistrezi şi poți realiza filme cu redare încetinită sau accelerată la viteze de până la 120 fps (VGA).

Camera foto este disponibilă în magazinele Flanco la prețul de 1.899 lei.

3. Tableta Samsung Galaxy Tab 2 P3100 7” 16GB 3G WI-FI

Nu îți place să vezi reclame pe ecranul telefonului, dar nici să ai în permanență laptop-ul la tine? Soluția – o tabletă cool. Cu o diagonală de 7 inci, display PLS TFT și rezoluție de 1280×800, Samsung Galaxy Tab 2 oferă mediul perfect pentru a naviga pe Internet. Ai la îndemână nu numai YouTube, ci toate aplicațiile de care are nevoie un creativ – Readers Hub, Music Hub, Game Hub, Video Hub, Android Market, Gmail, Google Maps, Google Search.

Tableta este disponibilă în magazinele Flanco la prețul de 1.699 lei.

4. Ultrabook-ul Toshiba Portege Z830-10F

Dacă vrei să faci update-ul de la vechiul tău laptop la performanța de ultimă oră, din arsenalul tău nu trebuie să lipsească ultrabook-ul. Pentru că imaginea este importantă, ecranul Toshiba TruBrite HD cu iluminare de fundal cu LED-uri oferă o calitate vizuală de ultimă oră. Ecranul subțire, dar rezistent, de 33.8cm (13,3") afișează imagini cu o strălucire remarcabilă. A doua generație de pocesoare Intel Core pentru Ultrabook oferă performanță, precum și toate facilitățile Intel HD 3000 Graphics pentru a spori procesarea video. Reclamele vor părea tot mai reale și mai aproape de tine.

Ultrabook-ul este disponibil în magazinele Flanco la prețul de 4.099 lei.

Testează la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Consola Microsoft Spring Bundle Xbox 360, 4GB + Kinect Sensor

Nu trebuie să vii cu consola după tine la Noaptea Devoratorilor, dar pentru că ideile vin mai bine atunci când ești în mișcare și pentru că între atâtea ore de vizionat reclame sunt necesare câteva momente de relaxare activă, venim noi cu Xbox în lobby-ul Sălii Palatului.
Fie că vii în gașcă sau singur distracția este garantată!

Dacă vreți să continuați distracția și acasă, consola este disponibilă în magazinele Flanco la prețul de 1,299 lei.

Bineînțeles, la acestea se mai adaugă buna dispoziție și dorința de a vedea reclame cât mai diferite, amuzante, îndrăznețe din toată lumea. Pentru că va fi o seară în care ideile vor deveni doza de energie creativă pentru mult timp nu uitați că gadgeturile IT vă ajută să păstrați idei.

PS: Sala Palatului, 15 iunie, începând cu ora 21.00. Ne vedem acolo cu concursuri creative și premii IT.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *