free download 78 travel guides written by experts

Gabriel Cotabita – “Cat de frumoasa esti” – 2 martie Palatul National al Copiilor

Gabriel Cotabita aduce un omagiu inestimabil femeii:

“Cat de frumoasa esti?”

2 martie, ora 19.00 – Palatul National al Copiilor

Dupa succesul purtat in noiembrie anul trecut cu spectacolul “Ce mai faci?”, un eveniment prin care Gabriel Cotabita a demonstrat ca artistii autohtoni cu adevarat valorosi ocupa intotdeauna un loc aparte in inimile spectatorilor, maestrul revine in martie, la cererea publicului, cu un nou spectacol de zile mari.

Si cand spunem “zile mari” ne referim la un autentic eveniment de seama, pe care doamnele il asteapta cu drag in fiecare an. Astfel, cu un titlu extrem de sugestiv – “Cat de frumoasa esti?”, show-ul, ce va avea loc pe data de 2 martie la Palatului Copiilor, va fi dedicat bineinteles sexului frumos si se va constitui intr-o incursiune unica printre cele mai iubite melodii ce alcatuiesc repertoriul artistului.

In interpretarea inconfundabila ce caracterizeaza stilul muzical al artistului, slagare de mare rezonanta artistica precum “Noapte albastra”, “Prima iubire si ultima”, “Te rog, domnisoara, nu pleca”, “Tu esti soare in viata mea”, “Da-mi o sansa” si multe altele, vor umple inimile doamnelor din public cu nostalgie, dragoste si armonie. Gabriel Cotabita va fi acompaniat de Andrei Tudor Band si de Pinky – talentate domnisoare ce vor asigura partea de backing vocals a spectacolului.

Nu pierdeti spectacolul ce aduce anul acesta primavara in sufletul femeilor! Biletele vor fi puse in curand in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Palatul National al Copiilor si online pe www.biletespectacol.ro, www.biletspectacol.ro, www.cumparbilete.ro, www.cumparbilet.ro, www.ticketbank.ro, www.totalticket.ro, www.spectacolebucuresti.ro si www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *