free download 78 travel guides written by experts

Bendeac versus Blondele lui Negru. Cine va castiga?

Începe un sezon de colecţie la «Te pui cu blondele»

Pe 26 ianuarie, Dan Negru revine la Antena 1 cu un sezon de colecţie „Te pui cu blondele?”. Într-un cadru festiv, cu invitaţi de excepţie şi concurente frumoase şi deştepte, Dan Negru ridică stacheta performanţei în divertisment.

Un nou sezon „Te pui cu blondele” începe la Antena 1, miercuri, 26 ianuarie, de la 20.20. Nu este doar cel de-al optulea sezon al unuia dintre cele mai urmărite show-uri de divertisement de pe piaţă, ci este un sezon de colecţie care va aduce în faţa telespectatorilor oameni remarcabili.

După ce prin platoul emisiunii au trecut invitaţi precum Nadia, Ilie Năstase, Hagi, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, Gabriel Cotabiţă sau Alexandru Arşinel, Dan Negru continua seria emisunilor memorabile cu o serie de ediţii speciale, de colecţie, ale căror protagonişti vor fi nume grele din muzică, teatru sau televiziune.

„La Ciao Darwin, Mama Natură a fost prima asistentă celebră de televiziune, la Ziua Judecăţii am arătat pentru prima dată la televizor casele vedetelor din România. Mereu am încercat să dăm tonul unei mode, să creăm trenduri, nu să le urmăm. De data asta, prin ediţiile de colectie “Te pui cu blondele?” încercam să atragem atenţia şi asupra celebritătilor, a vedetelor care au ceva de spus, nu doar asupra celor care au doar de arătat. Sperăm ca acesta să fie noul trend. Să arătăm minţi sănătoase”, a declarat Dan Negru.

Cel care va răspunde primul în 2011 provocării de a se pune cu blondele va fi Mihai Bendeac, liderul trupei de actori de la „În puii mei”.Acesta va sta miercuri seara faţă în faţă cu 50 de blonde, unele aflate pentru prima dată la acest concurs, altele cu state vechi la „Te pui cu blondele?”. În acest sezon special, Dan Negru a reunit cele mai frumoase şi mai deştepte concurente care au participat de-a lungul timpului în emisiune, dar a şi căutat noi fete potrivite să infirme stereotipia conform căreia inteligenţa şi cultura generală au legătură cu nuanţa părului.

Ediţiile acestui sezon vor fi găzduite de un decor pe măsură: elegant, cu elemente noi, cromatică puternică şi accente glamour.

Narcisa Sălbatică difuzată mai devreme

Miercuri, 26 ianaurie, telenovela Narcisa Sălbatică va începe cu 10 minute mai devreme. Telespectatorii se vor întâlni cu actorii lor preferaţi, de la ora 21.50, imediat după prima emisiune din acest sezon „Te pui cu blondele?”.

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *