free download 78 travel guides written by experts

Foodpanda: Fiecare client comanda mancare online, in medie, de 3 ori pe saptamana

foodpandaBucureștenii sunt fideli felurilor de mâncare preferate. Potrivit Foodpanda.ro, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare de pe piața locală, locuitorii capitalei comandă pizza, burgeri și mâncare chinezească de cel puțin trei ori pe săptămână. Topul celor mai consecvenți consumatori de mâncare online este completat de clujeni și timișoreni.

Conform reprezentanților platformei, un român comandă mâncare online, în medie, de 3 ori pe săptămână. Cel puțin două dintre aceste comenzi sunt pentru preparate de tip fast food, ca pizza și burgerii, precum și pentru mâncare chinezească. Majoritatea comenzilor recurente vin din București, Cluj-Napoca și Timișoara, înregistrându-se o sumă medie de 52 lei pentru o comandă.

Consumatorii români sunt consecvenți și în ceea ce privește perioada în care comandă. Astfel, cererile pentru pizza cresc cu până la 50% în weekend, în timp ce burgerii și mâncarea chinezească sunt solicitate, mai des, în timpul săptămânii, la birou.

”Ne bucurăm că am reușit să atragem clienți fideli, care aleg să comande pe Foodpanda de câteva ori pe săptămână. Credem că oferta variată de mâncăruri din aceeași gamă, calitatea produselor și ușurința cu care pot plasa comenzile prin intermediul aplicației noastre mobile sunt principalele motive care determină clienții să revină”, a declarat Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

Peste 55% din totalul comenzilor plasate pe platformă în prima jumătate a lui 2015 au fost făcute prin intermediul aplicației mobile, preconizându-se o creștere cu 15% până la sfârșitul anului.

Bucuresti, 14.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *