free download 78 travel guides written by experts

Folk-Maraton – reprogramat in toamna!

Cea de-a doua editie a festivalului-competitie Folk Maraton, ce ar fi trebuit sa aiba loc pe parcursul a doua zile (16, respectiv 17 aprilie), se va amana.

Iubitorii muzicii si poeziei folkistice nu vor fi insa dezamagiti, deoarece evenimentul a fost reprogramat in zilele de 10 si 11 octombrie, in cadrul aceleiasi locatii – Sala Palatului, iar timpul castigat pentru organizarea sa va fi utilizat in sporirea complexitatii show-ului si pregatirea unor surprize pentru public.

Momentul ales pentru reprogramarea spectacolului este cum nu se poate mai potrivit si de bun augur, daca tinem cont de punctul de vedere al unor reprezentanti de seama ai genului folk. Ducu Bertzi declara inaintea primei editii ca “folk-ul este legat de toamna, se «aude» foarte bine toamna”, vorbe confirmate de succesul de anul trecut al Folk-Maraton-ului.

Decizia a fost luata de organizatorii in contextul in care numarul mare de evenimente muzicale din aceasta perioada, dintre care unele apartinand genului folk , ar fi putut conduce la subevaluarea festivalului in sine, dar si a scopului sau – acela de a redescoperi si mentine viu fenomenul folk in cultura muzicala romaneasca.

Biletele achizitionate pana in prezent raman valabile pentru spectacolul din toamna, insa cei ce nu doresc pastrarea lor isi pot recupera suma aferenta contravalorii biletelor, incepand cu data de 22 martie de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.

Bucuresti, 17.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *