free download 78 travel guides written by experts

Nic sustinut de Anya si Catalin Josan

În urma evenimentului de vineri seară de la Jet Set Café organizat de revista „Event Bazar” pentru ajutorarea lui Niculae Ionescu în vârstă de 37 de ani, care pe 13 februarie a aflat că suferă de leucemie acută mieloblastică, în conturile acestuia s-au strâns suficienţi bani pentru avansul necesar ca el să plece la tratament în Italia.

Ne-au fost alaturi Jet Set Café, Realitatea TV, Event Bazar, Adevărul, Trendy DJ, Cofetaria Altfel, Pepsi, Anca Radulescu, Tavi Babiciu, Tina G., Media Pro Music, Universal Music Romania, Dilema Veche, Reader`s Digest, Dilemateca, emulte.ro, replicavedetelor.ro, Lumea Femeilor etc.

În cadrul evenimentului cald si emotionant, au vorbit  prieteni vechi de-ai lui Nic dar si noi, oameni care i-au devenit prieteni fara sa-l cunoasca, pe loc. Printre cei noi, Anya, Cătălin Josan sau Carmen Voinea, însă cel mai înduioşător discurs a fost cel al soţiei lui Nic, Mădălina, care a mulţumit cu lacrimi în ochi tuturor celor care în ultima luna au fost alături de ei şi au făcut posibil ca Nic să se gândească la faptul că are o şansă la viaţă.

„Vreau să mulţumesc tuturor colegilor din Reader’s Digest Association pentru gandurile bune şi sprijinul pe care mi-l acordă şi celor care au organizat evenimentul de la Jet Set Café, doamnei Carmen Voinea – redactor sef Event Bazar, Maria-Clara Brumariu – Adevărul, Anca Rădulescu şi tuturor invitaţiilor prezenţi, RealitateaTV, Catalin Josan, Anya, Dilema Veche şi nu în ultimul rând copilului Tavi Babiciu. Sper ca următorul eveniment să fie unul la care pot participa şi eu, vindecat şi plin de putere, ca alături de toţi prietenii să putem urni sistemul sanitar să se îndrepte către normalitate”. Acestea sunt doar câteva dintre vorbele de mulţumire postate chiar de Nic, din spital, pe blogul personal //niculae-ionescu.blogspot.com/ după eveniment.

Niculae are nevoie de 100.000 de euro pentru un tratament susţinut la un spital din Brescia, Italia, unde i se va efectua şi un transplant medular. Până în acest moment în conturile sale deschise la ING Bank s-au strâns aproape 12.000 de euro. El va pleca joi spre Italia, iar noi îi ţinem cu toţii pumnii. În acelaşi timp însă, ne vom gândi în continuare la el şi la cum îl putem ajuta să strângă şi restul de bani necesari tratamentului şi operaţiei. Evenimentul de vineri, 12 martie a fost doar inceputul unei lungi batalii.

Cum îl puteţi ajuta şi voi pe Nic:
Există două numere de telefon puse la dispoziţie de Romtelecom pentru cei care doresc să doneze şi care sunt apelabile numai din această reţea: 0900.900.572 pentru 2 euro şi 0900.900.570 pentru 5 euro. ING Bank a deschis următoarele conturi de donaţie pentru care nu se percep comisioane: cont RON – RO97INGB0000999901847209, cont EURO – RO47INGB0000999901847236 şi cont USD – RO74INGB0000999901847235. Codul SWIFT este INGBROBU, iar titularul este Niculae Ionescu.

Bucuresti, 17.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *