free download 78 travel guides written by experts

FOCUS+ Business Standard: Top advertiseri ianuarie-septembrie 2008

Business Standard publica marti, 18 noiembrie, pe www.standard.ro o analiza  FOCUS+ privind evolutia piatei de media din Romania, in perioada ianuarie -septembrie 2008.

Cititorii FOCUS+ vor afla care sunt schimbarile la nivelul clasamentului advertiserilor care investesc in Romania comparativ 2007, cat s-a investit in publicitate si care sunt mediile de promovare preferate. De asemenea, analiza prezinta factorii, care in opinia specialistilor, afecteaza si vor afecta aceasta piata, efectele resimtite si aduna reactiile pietei pe fondul actualei crizei economice. Reprezentanti importanti din piata de media, publisheri si adevertiseri vorbesc despre efectele crizei economice asupra bugetelor de publicitate si fac previziuni pentru anul urmator.

Analiza FOCUS+ este sustinuta si in print, in sectiunea „Lideri&Analize” a cotidianului de afaceri Business Standard.

FOCUS+ este un produs editorial adresat profesionistilor si cititorilor care cauta analize aprofundate si date sintetice, pe domenii specifice. Analizele FOCUS+ sunt gazduite in sectiunea FOCUS + de pe site-ul www.standard.ro. Aici veti mai gasi analize privind comportamentul financiar al populatiei si agentilor economici spentru lunile aprilie, mai, iunie si semptembrie 2008, precum si doua analize Focus+ pe baza cifrelor SATI, privind  profilul audientei si traficul generat de principalii jucatori de pe piata online din Romania.

Bucuresti, 17.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *