free download 78 travel guides written by experts

Daniel Matasaru si Marian Enache au participat la targul de la Scanteia

Candidatul la Camera Deputatilor al Aliantei PSD+PC pe colegiul nr. 2 Tomesti, Daniel Matasaru si candidatul la Senat Marian Enache au participat in cursul zilei de luni la targul saptamanal din comuna Scanteia, unde au vorbit celor prezenti despre programul electoral al Aliantei PSD+PC care cuprinde intre altele dublarea alocatiilor pentru copii si a pensiilor agricultorilor si cresterea punctului pensiilor de stat pana la 65% din salariul mediu brut pe economie.

„Este a 4-a oara cand particip la acest targ popular si ma intalnesc aici cu oameni pe care ii cunosc din Scanteia, din Grajduri, din Scheia sau Mironeasa. Cunosc problemele din agricultura si cred ca este nevoie ca statul sa se implice mai mult in sprijinirea celor care muncesc pamantul, subventionand motorina si achizitionarea de noi tractoare.” – a declarat Daniel Matasaru, candidat la Camera Deputatilor.

Candidatii PSD+PC s-au intalnit si cu primarul PSD al comunei Scanteia, Fanica Sacaleanu, acestia discutand modalitati concrete de sprijin pentru atragerea de fonduri in vederea asfaltarii drumurilor Scanteia – Borosesti si Scanteia – Bodesti – Tufesti pe o distanta de 10 km, costurile totale fiind evaluate la circa 2.5 milioane de EUR.

Bucuresti, 17.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *