free download 78 travel guides written by experts

FLORIN de la KRYPTON isi petrece 14 februarie cu marea lui iubire!

Krypton se pregateste sa lanseze un album nou, cu piese noi, intr-o formula ideala, asa cum insisi baietii sustin: Eugen Mihaiescu (chitara), Florin Iordache (voce), Catalin Fotin (bass), Catalin Pity Puttinger (tobe).

De mai bine de o luna baietii sunt in studio, pregatind piesele cu care vor sa-si reia locul in topul preferintelor celor vesnic indragostiti de muzica de calitate, dar asta nu inseamna ca nu sunt la curent cu grabnica venire a Valentine*s Day.

Florin (Megastar), cel mai nou membru Krypton, declara senin ca una din cele mai mari pasiuni ale lui este flirtul:

“Inca nu am gasit femeia perfecta pentru mine, insa in cautarea mea am descoperit ca de fapt jocul cuceririi imi place cel mai mult. Jocul de dinainte, pana ii afli numele si vezi in zambetul ei ca e oportun sa ii oferi ceva de baut, mi se pare magic, si trebuie sa recunosc ca ma inspira sa compun, in acel stadiu a unei relatii orice femeie e invaluita de mister.”

Si cum ramane cu marea dragoste? De la un tip sarmant care a patruns in show biz prin talentul sau , raspunsul vine pe loc:

“Muzica e cea mai mare iubire a mea, asa ca o sa-mi petrec 14 februarie cantand, alaturi de colegii mei din Krypton. Nu mi-as dori altceva! “

In ceea ce priveste replicile invincibile de agatat, Florin spune ca nu exista, el vazand flirtul ca pe o stare diferita de fiecare data, ajutandu-l poate doar intrebarile bine puse ce pot face persoana de langa el sa vorbeasca despre sine.

Prinsa in studioul de inregistrari Mono Productions gasca Krypton pregateste de zor urmatoarele show-uri live alaturi de noua voce, Florin si piesele albumului programat pentru vara!

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *