free download 78 travel guides written by experts

Bosch a vandut 1 milion de detectori de efractie Blue Line

Detectorul de efracţie Blue Line de la Bosch a înregistrat peste un milion de unităţi vândute de la lansarea sa în anul 2004. Succesul acestor produse se datorează sistemului electronic încorporat şi detecţiei inteligente a mişcării, care împreună au dus la creşterea ratei de detecţie şi la scăderea numărului alarmelor false.

Detecţia inteligentă a mişcării este bazată pe tehnologia First Step Processing (FSP) de la Bosch, care analizează perimetrul protejat şi distinge între mişcarea umană şi cea cauzată de alte surse. Mai mult, în funcţie de tipul de detector Blue Line instalat, este posibilă înlăturarea alarmelor cauzate de animalele de casă, asigurând doar detecţia alarmelor valide şi eliminând astfel alertele false.

Detectorii de efracţie Blue Line oferă o soluţie completă, punând la dispoziţie o paletă de cinci modele, cum ar fi detectorul de mişcare cu infraroşu (PIR) – simplu sau dual şi cel combinat PIR şi microunde. De asemenea sunt disponibile module aditionale cu cameră color, cu sirenă sau cu LED-uri “night light” activate la mişcare, care astfel, oferă o funcţionalitate suplimentară. Deoarece sirena este ataşată de detector, numărul echipamentelor de securitate necesare şi cablarea adiacentă sunt mai reduse. Detectorii Blue Line au fost concepuţi cu un design unitar, în culori neutre, pentru a se integra uşor în orice decor.

Detectorii de efracţie Blue Line au avut succes printre instalatorii de sisteme de securitate din întreaga lume datorită tehnologiei de instalare foarte uşoară. Astfel, detectorii din seria Blue Line au fost special concepuţi pentru a reduce timpul de instalare cu 25%.

Gama de detectori de efracţie asigură o acoperire constantă pe întreaga zonă, chiar şi la modificarea înălţimii, nefiind necesară reglarea lentilei.

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *