metalshow

Flamingo International a inceput promotiile de iarna de anul acesta

prin oferta de creditare „Cumperi acum şi plăteşti anul viitor”

Flamingo International oferă un nou sistem de creditare prin intermediul căruia clienţii pot amâna pentru anul viitor plata produselor achiziţionate din magazinele Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers  

Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de electronice, electrocasnice şi IT&C, a demarat oferta promoţională „Cumperi acum şi plăteşti anul viitor”, care oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona acum produse din cadrul magazinelor sale, urmând să plătească pentru acesta anul viitor. Noul sistem de creditare va fi implementat în parteneriat cu Cetelem şi va fi disponibil în reţelele magazinelor Flanco, Flanco Word şi Flamingo Computers. Potrivit oficialilor Flamingo International, clienţii care vor apela la acest sistem de creditare vor avea posibilitatea de a alege sistemul de plată,  cash sau prin intermediul unui credit, în funcţie de nevoile şi preferinţele fiecăruia. În cazul în care vor achita integral produsul în perioada de graţie, de două sau trei luni, în funcţie de data la care se încheie contractul de credit, aceştia vor fi scutiţi de dobânzi şi comisioane.

„Flamingo International şi-a obişnuit deja clienţii cu oferte promoţionale adaptate nevoilor fiecăruia. Prin intermediul noului produs de creditare ne propunem să dăm startul ofertelor din sezonul sărbătorilor de iarnă, adaptate strategiei de business pe care am anunţat-o la începutul acestui an, aceea de a optimiza serviciile oferite în cadrul magazinelor Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World”, a decalrat Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Dobânda pentru acest credit este de 6.9 % pe an, comisionul este de 0.9 % lunar, iar DAE este de 24.23%.

Promoţia „Cumperi acum şi plăteşti la anul” demarată de Flamingo International începând cu a doua jumătate a lunii octombrie este valabilă până la sfârşitul anului, în reţelele magazinelor Flanco, Flanco Word şi Flamingo Computers. 

Bucuresti, 22.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *