free download 78 travel guides written by experts

Flamingo Computers aduce in premiera in Romania PSP Crisis Core – Final Fantasy VII

Noul pachet va fi disponibil pentru pre-comandă pe platforma online www.eflamingo.ro, dar şi în reţelele magazinelor grupului

Grupul Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa de produse electronice, electrocasnice şi IT&C din România, va introduce în premieră în ţara noastră ediţia limitată a consolei PlayStation Portable Crisis Core – Final Fantasy VII. Pachetul va fi disponibil pentru pre-comandă pe platforma online a grupului, www.eflamingo.ro, urmând ca din data de 25 iunie 2008 să fie introdus în toate reţelele grupului. Urmând firul epic al acţiunii primei serii Final Fantasy® şi cea mai vândută dintre toate, mult-aşteptatul Crisis Core – Final Fantasy VII va fi lansat exclusiv pentru consola PSP în ediţie limitată, alături de consola gravată cu un artwork şi logo-ul jocului, la preţul de 699 Ron.

Un joc cu o acţiune de tip RPG, Crisis Core – Final Fantasy VII se bucură de o grafică bine elaborată şi excelente caracteristici video, display-ul widescreen de 16:9 făcând posibilă vizualizarea relaxată a imaginilor.

“Suntem convinşi că acest joc va face senzaţie în rândul iubitorilor de console PSP. Prima variantă a jocului a cunoscut un real succes în rândul gamerilor, acţiunea, grafica şi personajele plasându-l printre cele mai iubite jocuri din istoria gamingului. Preţul este foarte convenabil, iar iubitorii de PlayStation Portable ar trebui să se grăbească întrucât pachetul este disponibil în ediţie limitată”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Specificaţii PlayStation Portable:

·    Frecvenţă procesor 333 MHz
·    Memorie 64MB
·    Tip ecran: TFT 4.3 inch (16:9), 16.7 milioane culori, rezoluţie 480 x 272
·    Boxe stereo integrate
·    compatibil Memory Stick Pro DUO
·    Suportă formate UMD, MPEG-4, MP4, AVI, MP3, WMA, JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG.
·    wireless LAN (WI-FI)
·    Baterie Litium

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *