Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Provision Security, unic distribuitor in Romania al produselor McAfee anunta

EXTINDEREA LINIEI DE PRODUSE McAfee VirusScan Enterprise.

Linia de produse McAfee VirusScan Enterprise se extinde cu trei noi produse: McAfee VirusScan Enterprise pentru Offline Virtual Images, McAfee VirusScan Enterprise pentru platforma SAP NetWeaver® si McAfee VirusScan Enterprise pentru Storage. Versiunea beta a acestor produse va fi disponibila din iulie, cu valabilitate pentru toata perioada trimestrului 3. Cercetand continuu noile metode de atac, linia extinsa de produse de la McAfee va proteja activ, prin noile componente, aplicatiile critice din companii: “Am vazut cum evolueaza tipurile de atacuri: de la virusi transmisi prin mass-mailing la atacuri mult mai bine tintite si de la atacurile care se folosesc de vulnerabilitatile sistemelor de operare la atacuri concentrate asupra aplicatiilor,” declara Rees Johnson, Vice President of Product Management la McAfee “si am inteles ca trebuie sa cream noi tehnologii pentru a ne sprijini clientii sa-si protejeze aplicatiile critice in mediu virtual, cele bazat pe platforma SAP si pentru sistemele de stocare.”     

Securitate pentru Mediile Virtuale

Virtualizarea este din ce in ce mai serios folosita in mediul enterprise si McAfee este prima companie care furnizeaza solutii de securitate a informatiei special dedicate mediului virtual. Conform VMWare pentru fiecare imagine online sunt 5 imagini virtuale offline.

McAfee VirusScan Enterprise pentru Offline Virtual Images este special conceput pentru a asigura securitatea imaginilor virtuale offline care raman neactualizate dupa o anumita perioada de inactivitate. Noul produs actualizeaza automat si periodic imaginile virtuale, astfel incat acestea sa nu mai reprezinte un risc de securitate pentru mediul virtual, in momentul in care sunt activate. Brian Byun, Vice President of Global Partners and Solutions la VMware “Asteptam cu nerabdare noua solutie McAfee care completeaza nevoia de securitate pentru platformele VMware si asigura utilizatorilor o protectie substantiala pentru aplicatiile de maxima importanta care ruleaza pe masinile virtuale VMware.” 

Securitate Enterprise pentru solutiile SAP

McAfee VirusScan Enterprise proiectat pentru utilizarea cu SAP NetWeaver® este  prima solutie de securitate enterprise dedicata protejarii mediului SAP de atacuri malitioase. De exemplu, CV-urile candidatilor ajung direct pe McAfee.com, dupa care sunt preluate direct de aplicatiile SAP. Din moment ce aplicatia HR este integrata in aplicatia SAP, un document virusat poate compromite intregul mediu SAP. Noul produs este proiectat special pentru acest tip de nevoi.

Securitate robusta pentru mediile de stocare

McAfee VirusScan Enterprise for Storage va asigura protectie proactiva pentru virusi, troiani, viermi, spyware, botnets si rootkits.  Fisierele infectate sunt scanate si curatate inainte de a fi stocate. Scanarea in timp real a tuturor fisierelor va permite evitarea propagarii in intreg mediul de stocare. VSE for Storage lanseaza acum o noua versiune a unui produs existent, VSE for NetApp, care acum suporta o baza aplicatiile unei palete mai largi de producatori in domeniu, incluzand EMC si Sun. Patrick Rogers, Vice President of Solutions Marketing la NetApp declara: “Cu noul produs de la McAfee, utilizatorii vor putea fi cu adevarat siguri de securitatea solutiilor achizitionate.”

Management Centralizat ePO

Ca si alte produse McAfee, cele trei noi produse pot fi administrate utilizand consola de management centralizat ePO.

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *