free download 78 travel guides written by experts

Finsiel Romania isi lanseaza noul website

Finsiel Romania, filiala romaneasca a Grupului AlmavivA, lider pe piata IT din Italia, isi lanseaza incepand de astazi noul website de prezentare a companiei.

Cu o structura ergonomica si un design modern, site-ul a fost reconceput si reconstruit pentru a optimiza utilizarea sa de catre clientii si partenerii companiei.

Printre noile caracteristici ale website-ului se include si selectia facila a verticalelor de piaţa ce ajuta clientii sa inteleaga solutiile aplicabile industriei lor, precum si reorganizarea zonei “Solutii & Servicii” ce evidentiaza zonele majore ce definesc expertizele companiei: dezvoltare solutii software, integrare sisteme IT complexe, aplicatii de tip GIS (Geographical Information Systems), solutii ERP / BI, project management etc.

www.finsiel.ro se aliniaza noii misiuni Finsiel Romania, aceea de a deveni in viitorul apropiat un furnizor reputat de solutii IT pentru proiecte de afaceri. Compania isi intemeiaza aceasta viziune pe experienta de peste 13 ani acumulata in derularea de proiecte IT in sectoare exigente de  activitate precum Guvern, Mediu, Agricultura, in special pe piata italiana si europeana. In Romania, Finsiel Romania a dezvoltat un sistem informatic pentru cadastrul portuar si harta digitala cu componenete GIS pentru Administratia Portului Constanta precum si Sistemul Informatic de Gestiune Urbana si Administratie Publica pentru Municipiul Focsani.

Printre principalele proiecte derulate la nivel european se numara: SIAN (Sistemul Informatic Agricol National din Italia), SIDIMAR (Aplicatie de monitorizare a calitatii apei marine pe toata coasta Italiei), SIM (Sistemul Informatic Montan, Italia), APAT (Sistemul informatic de management al deseurilor la nivel national, in Italia), EIONET (o retea colaborativa ce intermediaza relatia dintre Agentia Europeana de Mediu cu un numar de peste 900 de experti din 37 de tari, ce provin din peste 300 de agentii de mediu si alte organisme din domeniu), EPER (Registrul European al Poluatorilor), OZONE (aplicatie ce ofera Agentiei Europene de Mediu posibilitatea de a monitoriza si de a identifica incidentele de poluare cu ozon la nivelul solului in intreaga Europa), WISE (Sistemul de Management al Apelor la nivel european) etc.

Site-ul Finsiel Romania este compatibil cu standardele web de ultima ora. Versiunile sale in limbile romana si italiana urmeaza sa fie lansate in curand.

Bucuresti, 7.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *