free download 78 travel guides written by experts

Vedetele Prima TV sustin “Maratonul DHL Stafeta Carpatilor”

Vara aceasta, vedetele Prima TV se pregătesc cu forţe proaspete pentru cea de-a treia ediţie a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor. Virgil Ianţu, Andreea Raicu, Cristina Ţopescu, Magda Vasiliu şi Adrian Bucur – iată doar câţiva dintre susţinătorii competiţiei de anul acesta. Evenimentul, organizat de DHL în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Braşov, se va desfăşura pe data de 23 iunie la Poiana Braşov şi vizează să adune fonduri pentru îmbunătăţirea condiţiilor existente în secţiile de copii ale Spitalului de Oncologie din Bucureşti, pe de o parte, şi pentru achiziţionarea unei maşini de tipărit cărţile în alfabetul Braille, pe de alta parte.

„Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor nu este atât o probă de rezistenţă, cât o încercare a ambiţiei. Nu este nevoie de nici un talent aparte. Trebuie numai să ne dorim cu adevărat să fim acolo şi, prin eforturile noastre, să arătăm că ne pasă de viitorul copiilor defavorizaţi”, a argumentat Virgil Ianţu, fostul prezentator „Megastar” şi actualul prezentator al emisiunii „Te crezi mai deştept?”. Colega sa de platou, Andreea Raicu apreciază că „Maratonul este locul ideal de întâlnire pentru tinerii activi de pretutindeni. Spiritul de echipă şi buna dispoziţie te fac întotdeauna să-ţi chemi gaşca de prieteni şi să încercaţi împreună ceva nou. De ce nu şi un maraton în aerul curat de munte?”.

Cristina Ţopescu, prezentatoarea emisiunii de ştiri "Focus" de la Prima TV: „Cred cu tărie că menirea oamenilor este de a face bine. Mi-aş dori să pot ajuta toţi copiii aflati în nevoie şi să reuşesc să îi conving pe cei din jurul meu de importanţa chiar şi a celor mai mărunte gesturi umanitare. Susţin şi felicit în acelaşi timp iniţiativa DHL”.

La linia de de start a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor vă vor da întâlnire Florentina Opriş, prezentatorii ştirilor sportive Radu Vâlcan şi Dragoş Gostian, precum şi echipa „Trăsniţi în NATO”. Ei vor alerga pe traseul Predeal – Pârâul Rece – Râşnov – Poiana Braşov, alături de reprezentanţi ai companiilor naţionale şi multinaţionale, jurnalişti din presa centrală şi locală şi publicul larg.

Mai mult decât o simplă participantă, Florentina Opriş, binecunoscuta prezentatoare a emisiunii “Sport, dietă şi o vedetă”, a ales să îşi aniverseze ziua de naştere chiar în cadrul care a consacrat-o, mereu activă şi în mişcare. “Sportul este hobby-ul şi meseria mea şi cred că sunt norocoasă pentru asta, pentru că mi-am facut din hobby… meserie.”, mărturiseşte Florentina. “Cred că fiecare moment al vieţii reprezintă ceva unic şi special pentru acel timp. Sunt convinsă că Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor va fi o experienţă frumoasă şi un cadou deosebit, pe care îmi va face plăcere să îl împărtăşesc cu toţi participanţii”, adaugă vedeta.

Prima TV va difuza în săptămâna premergatoare evenimentului o ediţie specială a emisunii “Sport, dietă şi o vedetă”, având-o ca invitată pe campioana de atletism Violeta Beclea-Szekely în calitate de susţinătoare cu tradiţie a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor.

Bucuresti, 7.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *