metalshow

Fericire prin bijuterii … by Cielo Venezia 1270

“Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor. Visul nostru este acela de a darui fericire prin bijuterii”. Acestea sunt cuvintele dlui. Sergio Cielo, fondatorul companiei Cielo Venezia 1270, cuvinte in care maestrii bijutieri gasesc inspiratia si motivatia pentru a crea unele dintre cele mai frumoase bijuterii din lume.

Cielo Venezia 1270 intruchipeaza o indelungata traditie manufacturiera a unei familii distinse si excelenta sa in bijuterii de-a lungul timpului. Continua pasiune pentru frumusete si pentru perfectiune a dus traditia Cielo Venezia 1270 peste hotarele Italiei, conferind marcilor noastre o anvergura europeana. Din anul 2008 am hotarat sa aducem si sa promovam traditia acestei case de bijuterii si in Romania, incheind un parteneriat cu lantul de bijuterii Royal Caro, in urma caruia a rezultat societatea Cielo Venezia 1270 RO.

In anul 2008 am intrat pe piata romaneasca prin deschiderea a patru magazine. Din 2009 numarul acestora a crescut constant, ajungand la zece, in februarie anul aceasta. Astfel, magazinele companiei sunt prezente in cele mai importante centre comerciale din Bucuresti, Constanta si Timisoara, respectiv in Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (Mall Vitan), Plaza Romania, Galeriile Victoria, Unirea Shopping Center, Liberty Mall, Afi Palace Cotroceni, Iulius Mall Timisoara, Tomis Mall Constanta, City Park Mall Constanta.

Planurile investitorilor nu se opresc aici. In anul 2011, alte cinci magazine se vor alatura hartii Cielo Venezia 1270, in Cluj, Iasi, Brasov, Pitesti si Craiova.

Brandurile Cielo Venezia 1270

Miluna     Arkano         Nimei        Yukiko        Yukey        Kiara
Miss Fashion        Nuovegioie        ceasurile Meccaniche Veloci

Oricine poate isi gasi bijuteria favorita! De exemplu cei care isi doresc bijuterii din metale pretioase, cu pietre pretioase si perle, fine, de inalta calitate, vor alege cu siguranta Miluna, Nimei sau Arkano. Bijuteriile din aceleasi materiale pretioase, dar la un pret mediu, sunt cele din colectiile Miluna, Nimei, Yukiko si Kiara.

Tinerii probabil vor inclina spre bijuteriile fashion din argint din colectiile Nuovegioie sau Kiara. Si pentru ca trendurile o cer, Cielo Venezia 1270 ofera si gamele Miss Fashion si Yukey, compuse din bijuterii accesorii facute din metale nepretioase, dar de o eleganta desavarsita.

Acestora li se adauga nou lansatele ceasuri Meccaniche Veloci, precum si o linie de ceasuri la moda adaugata brandului Miss Fashion. Totusi nu este primul pas al companiei pe acesta piata. Cielo Venezia 1270 a mai cochetat cu productia de ceasuri, prin fabricarea unor astfel de produse fashion asociate brandurilor Miluna si Kiara.

Succesul acestor bijuterii este evident prin evolutia cifrei de afaceri a companiei:
– 2008 – 1.271.000 lei
– 2009 – 5.824.000 lei
– 2010, primele sase luni – 4.200.000 de lei
– 2010, previziune pentru finalul anului – aproximativ 10 milioane de lei
– target 2011 – marirea cifrei de afaceri pana la 4 milioane de euro

Evolutia constanta este vizibila si prin cresterea numarului de angajati:

– 2008 – 15 persoane
– 2009 – 26 de persoane
– 2010, prezent – 56 de persoane
– 2010, final – 60 de persoane
– 2011 – 100 de persoane

Conceptul original al Cielo Venezia 1270 pe plan mondial se traduce in:
– 300.000 bijuterii vandute anual
– Prezenta in 30 de tari
– Peste 3.000 de magazine
– 80 de milioane de euro cifra de afaceri estimata

O bijuterie este un cadou care lumineaza cele mai importante evenimente din viata, o declaratie a elegantei, un accesoriu pretios care caracterizeaza o stare de spirit. Toate acestea au stat la baza ideii de a crea o familie de bijuterii care sa se bazeze pe traditia italiana.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *