metalshow

Fabrica Dementa a livrat donatiile facute de catre vedete guvernantilor

Luni, Orlando, Blaj, Bubanu şi Roxana, realizatorii Fabricii Demente de la Radio 21 au mers personal la Guvern pentru a livra donaţiile făcute de vedete în campania Radio 21 „Fii dement! Ajută statul”.

Chiar în timpul şedinţei de Guvern, echipa „Fabricii Demente” s-a prezentat cu coletul la sediul din Piaţa Victoriei.

„Avem aici obiectele cu care câţiva dintre artiştii noştri au simţit nevoia să ajute statul imediat după ce aceştia au deschis contul în care românii pot face donaţii statului, pentru a-l ajuta în lupta cu criza. Cum bani nu mai are nimeni, s-au donat obiecte: Cheloo a donat un patent, Connect-R a donat o pereche mai veche de adidaşi nr 45, Tavi Colen o pasăre, Grasu XXL litiera motanului lui, Costel, CRBL un papion, DJ Andi o pereche de căşti, iar noi un joc de Monopoly”, au explicat demenţii de la Radio 21.

Ajunşi la Registratură unde trebuia predat coletul, Orlando, Blaj, Bubanu şi Roxana s-au răzgândit şi au savat papagalul donat de Tavi. „Ne-a fost prea milă de el şi nu l-am putut lăsa pe mâini străine. L-am luat înapoi cu noi la radio, pentru că vrem să ajungă la un om care să-l îngrijească şi să-l iubească”, au declarat matinalii.

„Contrar a ceea ce se crede, angajaţii care ne-au primit la Guvern şi la biroul de Registratură au fost extrem de amabili, au îndrăgit pasărea şi s-au bucurat că am salvat-o” au încheiat cei din Fabrica Dementă.

Mai multe poze şi înregistrarea video pot fi urmărite pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *