free download 78 travel guides written by experts

+F50 TUNIT de la adidas

adidas introduce cu mandrie o incaltaminte de fotbal revolutionara: +F50 TUNIT. Acest nou concept de gheata de fotbal permite jucatorilor sa foloseasca si sa adapteze gheata la orice vreme, orice lovitura si la propriul lor stil de joc.

Revolutionara +F50 TUNIT este construita simplu din trei componente interschimbatoare: partea superioara, sasiul si crampoanele. Fiecare element este prezentat intr-o varietate de stiluri si acopera o diversitate de functii. Fiecare jucator isi poate construi si adapta cu usurinta gheata prin simpla cuplare a componentelor, la alegere.

Jucatori precum Djibril Cissé (Franta si Liverpool FC), Jermain Defoe (Anglia si Tottenham Hotspurs), Arjen Robben (Olanda si Chelsea FC) si Kevin Kuranyi (Germany si FC Schalke 04) vor purta configuratiile personale ale modelului +F50 TUNIT la FIFA World Cup™2006. Fiecare jucator isi va putea crea propria gheata. Alegand dintr-o gama larga de parti superioare in culori indraznete, determinand marimea si confortul prin selectarea unui sasiu ideal si prin ajustarea perfecta a crampoanelor la caracteristicile pantei,
 +F50 TUNIT se adapteaza la propriile preferinte.

+F50 TUNIT este o gheata pentru toate conditiile, construit pe propriul tau stil.

Tehnologia+F50 TUNIT Technology

·    Sasiul Usor ofera o greutate redusa cantarind doar 75 grame si ofera partea ClimaCool®.
 
·    Sasiul Confort ofera un confort aditional, protectie si absorbtie la soc la punctele de inalta presiune, precum calcaiul si aria de lovire. Acest sasiu cantareste 84gr.

·    Sasiul Ortopedic ofera micsorari sock liner .

·    Micro fibra adiHex este subtire, moale si puternica. Folosirea acestui material unic permite brandului adidas sa creeze o gheata usoara, cu o performata ridicata de rezistenta. Rezultatul: un aspect incredibil, foarte confortabil si usor de intretinut.

·    ClimaCool® ofera un efect de racire la 360° pentru intregul picior prin plasa adiHex din partea superioara si prin taieturile pentru ventilatie din talpa.

Declaratiile jucatorilor +F50 TUNIT

Djibril Cissé
Club:         Liverpool FC
Franta

“Este o gheata unica; cea mai speciala gheata pe care am purtat-o vreodata. E diferita, de aceea imi place atat de mult. O pot personaliza si  schimba la fiecare meci, in functie de stilul meu”.

Arjen Robben
Club:         Chelsea FC
Olanda

“Sunt cu adevarat mandru sa port a treia generatie a familieiI F50, dar aceasta gheata e speciala. Cand am auzit prima data de acest concept am fost atat de incantat incat am testat imediat gheata, in diferite versiuni. Abia astept sa port toate stilurile posibile.”

Jermain Defoe
Club:         Tottenham Hotspurs
Anglia
 
“Stilul este foarte important pentru mine, nu vreau sa fiu ca ceilalti, ci diferit. Acum pot spune cu adevarat ca de fiecare data cand joc este alegerea mea ce port si acest lucru imi da un sentiment placut, acela ca sunt special.”

Kevin Kuranyi
Club:         Schalke 04
Germania

“Copiii vor iubi acest concept si gheata. Pentru prima data in lume iti poti construi propria gheata de cate ori vrei, la fiecare meci, propriul stil, propria creatie, e ceva incredibil”.

Markus Baumann, Manager adidas pentru incaltaminte de fotbal
“Suntem cunoscuti de secole ca lideri ai inovatiei in incaltaminte. Aceasta gheata si conceptul din spatele ei subliniaza mai mult conducerea. In fotbal si in special in incaltamintea dedicata fotbalului, +F50 TUNIT va schimba viitorul ghetelor de fotbal. Fiecare jucator va putea alege propriul confort, propriul stil si sa adapteze gheata in mod diferit la fiecare meci nou.”

+F50 TUNIT va fi disponibil in Romania incepand cu luna aprilie.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *