free download 78 travel guides written by experts

CA – lider in solutiile de management de proiect

In urma unui studiu independent realizat de compania internationala de cercetare de piata, Forrester Research, compania CA a fost declarata "Lider" al solutiilor de management de proiect si de portofoliu pentru trimestrul I al anului 2006.

Forrester Research a realizat aceasta evaluare analizand tehnologiile a 13 vendori de solutii de management de proiect si de portofoliu, pe baza a 94 de criterii. Solutia Clarity oferita de CA a inregistrat cele mai mari punctaje dintre toate companiile participante la studiu, pentru prezenta pe piata si strategia solida de consolidare si dezvoltare. Punctajul care a pozitionat solutia Clarity ca lider a fost obtinut din evaluarile analistilor privind capabilitatile acesteia de management de proiect, de solicitari, de portofoliu si de resurse, apreciind in mod deosebit flexibilitatea tehnologiei si utilizarea acesteia in cadrul unui numar mare de companii la nivel international.

"Suntem onorati ca Forrester a clasificat CA ca lider pe piata solutiilor de management de proiect si de portofoliu," declara Carl Landers, Vicepresedinte al Departamentului de Marketing din cadrul CA. "Aceasta analiza a pietei ii va ajuta clientii sa ia decizii corecte privind investitia si achizitia unor solutii IT menite sa confere performanta superioara proceselor derulate in cadrul companiilor.”
Forrester a apreciat forta si stabilitatea pe termen lung a tehnologiilor CA pe piata managementului de proiect si de portofoliu. De asemenea, analistii au declarat ca integrarea solutiei Clarity cu portofoliul de solutii CA Business Service Optimization (BSO) "transforma compania CA intr-un vendor foarte bine pozitionat in ceea ce priveste solutiile integrate de management." In plus fata de Clarity, solutiile  BSO oferite de CA detin capabilitati de Service Management, IT Asset Management si Enterprise Change Management.
CA si Clarity au mai primit si titlul de “Cel mai bun vendor” si, respectiv, de "Cea mai buna solutie" a anului 2005 din partea Gartner Project and Portfolio Management Summit Europe.
Raportul de evaluare a solutiilor de management de proiect si de portofoliu, precum si analiza tehnologiei CA pentru aceasta piata specifica pot fi studiate accesand: //ca.com/clarity

CA
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) – este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date. CA are in portofoliu peste 98% din companiile listate de Fortune 1000®, cat si institutii guvernamentale, de educatie si mii de alte companii din diverse alte industrii. Strategia CA se bazeaza pe patru elemente: dezvoltarea produselor, cresterea partenerilor, expansiunea globala si achizitii strategice – toate acestea avand ca scop o mai buna intelegere si un suport cat mai complet acordat clientilor care astfel vor putea sa valorifice avantajele tehnologiei IT in propria afacere. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ca.com

DNA Software (DataNetwork Associates Software)
DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand viziunea CA materializata prin conceptul EITM (Enterprise IT Management). Aceasta unifica si simplifica managementul IT la nivelul intregii companii prin intermediul solutiilor bazate pe o platforma comuna, integrata, automatizata si securizata. Portofoliul CA acopera toate aspectele de management, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei, oferind organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dnasw.com
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *