free download 78 travel guides written by experts

Eye Conexiuni anunta ca Tchibo este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Eye Conexiuni şi Tchibo au anunţat, printr-o degustare de cafea în Trenul Regal, că producătorul german este Furnizor Oficial al Casei Regale a României. Degustarea de Privat Kaffee, cea mai nouă gamă din portofoliul Tchibo, a fost realizată conform etichetei Casei Regale de către Andreas Christmann, Director Achiziţii Tchibo Internaţional, aflat în România special pentru acest eveniment.

Trenul Regal, unul dintre simbolurile Casei Regale a României, a fost timp de o zi gazda unei degustări de cafea inedite, marca Tchibo. Astfel, invitaţii, jurnalişti şi bloggeri, au descoperit în călătoria până la Sinaia secretele cafelei şi au degustat cea mai nouă gamă Tchibo, Privat Kaffee.

Experienţa regală Tchibo a continuat la Sinaia cu vizitarea unui alt simbol al Familiei Regale a României – Castelul Peleş.

„Distincţia de Furnizor Oficial al Casei Regale este oferită în semn de apreciere a calităţii şi a înaltului profesionalism, de aceea suntem foarte mândri de faptul că gustul fin şi aroma delicată a cafelei Tchibo au fost apreciate de Casa Regală. Am dorit să facem din acest anunţ un eveniment unic şi interactiv, care să îi transpună pe invitaţi în lumea Tchibo, dar şi în cea a Familiei Regale”, declară Mihaela Băbeanu, Director de Marketing Tchibo România.

Privat Kaffee, gamă recent lansată pe piaţa din România, este realizată de experţii Tchibo din cele mai bune boabe de cafea 100% Arabica din ţări de origine. Privat Kaffee este liderul segmentului premium din Germania, ţară în care se bucură de 22 de ani de tradiţie.

Gama Tchibo Privat Kaffee cuprinde sortimentele: Brazil Mild, Guatemala Grande şi African Blue.

Echipa Tchibo România: Mihaela Băbeanu – Director de Marketing, Irina Dumintru – Brand Manager Tchibo

Echipa Eye Conexiuni: Iulia Şuteu – Specialist în Relaţii Publice, Alina Gâscă – Specialist în Relaţii Publice, Alexandra Anghel – Account Assistant.

Bucuresti, 06.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *