Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Presedintele juriului EFFIE 2013 sustine un seminar pentru participantii din competitie

Jim Taylor, Head of Integrated Activity Planning Capability Global SABMiller şi președintele juriului Romanian EFFIE Awards 2013, va susţine un seminar pentru toate agenţiile participante anul acesta la competiţia Romanian EFFIE Awards. Intitulat “Integrated planning – some real-life experience on how to do it”, seminarul va avea loc luni, 10 iunie, la IAA House.

Tot luni, de la orele 19, va avea loc şi gala de premiere a celei de-a zecea ediții Romanian EFFIE Awards, la Opera Națională București. Mai multe informaţii despre participarea la gala ediţiei aniversare Romanian EFFIE Awards se află pe websiteul oficial al competiţiei, www.effie.ro.

Jim Taylor și-a început cariera ca Brand Manager la Gallaher, a lucrat pentru Ogilvy & Mather Londra, McCann-Erickson Johannesburg, Carat Londra și Ogilvy & Mather Cape Town. În 1998 a devenit cofondator al Nota Bene, prima agenție de communications planning din Africa de Sud. A condus agenția alături de partenerul său de afaceri Peter Vogel și a contribuit la succesul acesteia și la creșterea rapidă a afacerii.

A lucrat pentru Mediaedge:cia ca Planning Partner și ca Regional Director, Retail EMEA în perioada 2003 – 2009. În 2009 s-a alăturat G2 în calitate de Global Communications Planning Director.

Începând cu 2011, Jim Taylor este Head of Integrated Activity Planning Capability, Global, SABMiller.

Jim Taylor prezidează juriul Romanian EFFIE Awards 2013, care este format din peste 40 de reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România.

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.

Bucuresti, 06.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *