free download 78 travel guides written by experts

Experimentul Angel (Maximum Ride, vol. 1)

James Patterson
Editura Leda

Experimentul Angel ne aduce in atentie niste copii. Dar nu orice fel de copii. Desi traiesc ca o familie, nu sunt frati. Si au aripi. Da, ati citit bine, au aripi precum pasarile. Evident sunt parte a unui experiment, pe ADN-ul lor uman grefandu-se ADN de pasare. Sunt sase copii care au fugit pentru a-si salva viata.

Au fost ajutati de cineva din centru sa evadeze. Dar acea persoana a disparut. Copiii au presupus ca a murit. Cert este ca ei nu l-au mai vazut pe Jeb.

Desi sunt mici, acesti copii se inteleg ca intr-o familie. Max, Fang, Iggy, Nudge, Gasman si Angel o familie in care cea mai mare membra este doar o adolescenta in fapt. Viata si incercarile prin care au trecut i-au maturizat inainte de vreme. Dar nici macar aceasta viata intr-o cabana izolata nu este asa de simpla. Cei de la Scoala ii vaneaza, ei trebuie sa fie mereu in alerta… Intr-o zi insa, Angel, una dintre fetite este capturata de Eliminatori si dusa inapoi pentru studii si experimente. Ceilalti copii pleaca in cautarea ei. O multime de aventuri si rasturnari de situatie ii asteapta, dar si personaje mai vechi ori oameni care credeau ca sunt de partea lor. Si noi perspective.

Prezentarea cartii este oarecum simpla, cu propozitii scurte. Alerta. Pentru ca asa este intreaga poveste. Nici n-apuci sa respiri putin ca apare ceva nou care duce aventura intr-o noua directie.

Romanul este asadar unul antrenant, plin de actiune si cu o poveste fantasy interesanta. In fond avem niste copii cu aripi – si alte puteri uimitoare. Dar este si un roman despre legaturile puternice care se formeaza intre oameni, mai ales atunci cand esti "specimenul ciudat", legaturi de prietenie pe viata. Rar intalnesti, in viata de zi cu zi, asemenea relatii puternice – chiar si intre fratii de sange.

Vor reusi Max si restul copiilor sa o salveze pe Angel? Ramane sa aflati din carte. Iar la final, cel mai probabil veti astepta cu interes volumul urmator al seriei!

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *