free download 78 travel guides written by experts

Maria Carneci isi pune cunostintele la incercare

Maria Cârneci le arată miercurea aceasta telespectatorilor o faţă mai puţin cunoscută. Artista renunţă la costumul popular şi vine, împreună cu fiul său, în platoul emisiunii Cu banii jos, hotărâtă să se întoarcă din Turcia, locul în care au loc filmările pentru emisiunea lui Dan Negru, câştigătoare.

Miercuri, de la 20.30, Dan Negru pune preţ pe inteligenţă. După ce săptămâna trecută a dat 32.000 de euro, cel mai longeviv prezentator din România revine la Antena 1 cu o ediţie în care speră să dea premii şi mai consistente. Dacă va reuşi sau nu, depinde exclusiv de concurenţii care vor încerca să demonstreze că au cunoştinţe generale de mii de euro. Printre aceştia şi Maria Cârneci, celebra interpretă de muzică populară. Aceasta va face echipă cu fiul său, Edi şi este determinată să le arate tuturor că nu se pricepe doar la cântat. De altfel, vedeta îi va surprinde pe telespectatori cu o serie de informaţii inedite, dar şi poveşti din turnee, precum şi cu o mărturisire inedită: înainte de a face o carieră în muzică, Maria Cârneci a fost învăţătoare.

Cum se va descurca artista, dar şi cum voi evolua ceilalţi concurţi, telespectatorii vor vedea miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *