free download 78 travel guides written by experts

Evocare Monica Lovinescu si Virgil Ierunca la Casa Romana de la Paris

Sâmbătă 4 octombrie, ora 17.00, Sala de conferinţe a Misiunii Greco-Catolice Româneşti (Casa Română din Paris) din 38, Rue Ribéra va găzdui conferinţa „Destin românesc, destin francez“, susţinută de Doina Jela. Va fi prezentată cu acest prilej şi cartea O sută de zile cu Monica Lovinescu, apărută în iunie 2008 la editura Vremea.

Editura Vremea a luat fiinta in anul 1990. Este una dintre primele edituri particulare din Romania. In cei 15 ani care au trecut de atunci, editura a reusit sa-si defineasca personalitatea, impunandu-se in lumea cartii ca o prezenta distincta, perena.

Pornita de la zero, editura publica acum un numar de aproximativ 50 de titluri pe an.

Vremea a fost prima editura din Romania care a publicat documente inedite, legate de istoria noastra recenta. Inca de la primele aparitii, colectia FID – Fapte, Idei, Documente a trezit numeroase ecouri, fiind apreciata sau denigrata cu egala vehementa, semn sigur al valorii demersului editorial concretizat prin volumele ce poarta aceasta sigla. Printre colectiile cele mai cunoscute ale editurii se numara Planeta Bucuresti, Zodiac. Ghiduri de calatorie, Vremea Util, Rosu si Negru.

Bucuresti, 26.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *