free download 78 travel guides written by experts

Sheba ETNO – bijuteriile “must have” ale sezonului

Primele bijuterii au aparut in Creta si au fost create de civilizatia minoica. La vremea aceea, le purtau barbatii instariti din inalta societate, nu femeile. Astazi bijuteriile sunt accesorii nelipsite din orice tinuta, indiferent de ocazie. Dupa ce a rasfatat publicul cu “Stelute si inimioare” si cu colectia “Pets”, Sheba face o noua surpriza: Sheba ETNO, bijuteriile “must-have” ale sezonului, cu motive etnice. Sfarsitul lui 2008 ramane inca sub semnul inspiratiei etnice, al influentelor din culturile arhaice si exotice. In colectia ETNO, Sheba imbina motivele primitive si pattern-urile caracteristice culturilor populare, cu must-have-urile sezonului: coliere masive, bratari foarte late, pandantive uriase si pietre semipretioase in culori tari. Aceasta imbinare Sheba intre arhaic si modern a dat nastere unor modele originale de bijuterii: coliere cu pandantive tip “pafta”, tipice culturilor sud-americane si gipsy, bratari late cu motive indiene, cercei cu pietre colorate, care atarna in stilul celor mexicani, inele masive si brose cu motive populare florale.

Bijuteriile din colectia ETNO de la Sheba sunt lucrate manual, din argint, lasat de multe ori neslefuit si nefinisat pentru a accentua caracteristica etnica a colectiei. Coralul, perla si zirconiul, toate albe, impreuna cu onixul se alatura pietrelor care dau nunatele de mov, rosu si maro ale colectiei: rubine, cuarturi, calcedonii, ametiste si charoit. Din Sheba ETNO nu lipseste vedeta colectiei, un impresionant colier din argint cu turcoaze masive, cu motive etnice sud-americane, care aduce o nota de distinctie intregii colectii.

Sheba se individualizeaza pe piata prin faptul ca bijuteriile sunt produse unicat sau de serie mica. Pietrele folosite pentru confectionarea bijuteriilor Sheba sunt autentice si au culori care se incadreaza in tendintele sezonului.

Bucuresti, 26.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *