free download 78 travel guides written by experts

BoConcept a lansat colectia pentru anul 2009

BoConcept a lansat colecţia şi catalogul pentru anul 2009. Aceasta este cea de-a treia colecţie de mobilier lansată de retailerul danez în România. Materiale în culori uimitoare şi texturi diafane caracterizează minimalismul elegant şi rafinat al colecţiei pentru 2009. Trendurile internaţionale în materie de design interior se oglindesc în creaţiile BoConcept dând naştere conceptului de “lux accesibil”. Noua colecţie de la BoConcept reuneşte ultimele tendinţe în design interior şi oferă soluţii perfect adaptate pentru a mobila spaţii destinate mai multor activităţi. Piesele de mobilier multifuncţional sunt principala atracţie a noii colecţii: mese extensibile, măsuţe de cafea, canapele şi paturi cu module de depozitare, scaune confortabile şi sisteme de perete ce pot fi customizate după bunul plac. Una dintre caracteristicele pe care pune accent producătorul de mobilier este tocmai personalizarea. Piesele componente ale mobilierului pot fi combinate în diverse feluri pentru a satisface dorinţele celor mai exigenţi clienţi. Canapelele şi scaunele sunt disponibile în peste 80 de tipuri de nuanţe diferite de materiale textile şi piele, iar aspectul mobilierului poate fi şi el personalizat alegând din nuanţele de furnir disponibile.

Noua colecţie oferă o gamă variată de canapele modulare, ce pot fi combinate în diverse moduri pentru a obţine forma şi stilul dorite. Sunt disponibile 9 game diferite, fiecare cu detaliile sale caracteristice. Pentru multe dintre ele, cotierele şi picioarele pot fi alese dintr-o gamă vastă de modele.

Mystery Mood, Global Ground şi Dimension Delight sunt cele trei stiluri reunite de noua colecţie BoConcept.

Mystery Mood este un stil sofisticat şi luxos, ce îşi găseşte inspiraţia în atmosfera barurilor şi restaurantelor de lux. Reflectă o puternică influenţă masculină, este caracterizat de culori închise, spectaculoase, piese de mobilier voluminoase, suprafeţe metalice, accesorii cu personalitate, de o eleganţă sofisticată. O imagine brută şi totuşi rafinată a luxului, redat în culori precum negru, gri, maro, indigo, alb şi cupru. Acest stil aduce în prim plan materiale preţioase precum pielea sau blana şi metale precum cuprul şi argintul.

Stilul Global Ground este un melange de elemente, ce se inspiră din cultura Nepalului, Braziliei, Americii de Sud sau Europei de Est. Acest stil caracterizează interioarele armonioase şi primitoare. Reuneşte mobilier de calitate, în tonuri naturale de lemn, combinate cu maro, curry, bej, verde, turcoaz, nuanţe acvatice, şi o gamă generoasă de materiale caracteristice culturilor lumii: fetrul, împletiturile din răchită, etc.

Dimension Delight, stil inspirat din viaţa urbană, aduce în prim plan puterea detaliului. Este caracterizat de materiale contrastante, forme şi structuri îndrăzneţe, suprafeţe lucioase şi oglinzi. Formele organice, liniile asimetrice şi efectele geometrice în tonuri neutre de negru, alb, curry, argintiu, albastru închis şi galben conturează acest stil simplu şi funcţional. 

Întreaga gamă de mobilier şi decoraţiuni foloseşte materiale simple, corecte, naturale, de bună calitate şi are ca punct de plecare preocuparea pasionată pentru designul funcţional şi accesibil. Pentru a realiza acest lucru, BoConcept se străduieşte să găsească echilibrul între materialele selectate cu atenţie şi simplitatea deliberată. Calitatea produselor a fost întotdeauna o componentă subînţeleasă a stilului BoConcept şi de aceea produsele şi accesoriile comercializate se ridică la standardele europene şi internaţionale. BoConcept aplică sistemul de asigurare a calităţii, bazat pe standardul ISO 9000, şi depune eforturi considerabile pentru îmbunătăţirea proceselor de producţie, protejând astfel mediul înconjurător.

Bucuresti, 26.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *