free download 78 travel guides written by experts

Evenimentele Finlandia Midnight Sun

Povestea originilor finlandeze
Povestea puritatii naturale

Finlandia Vodka dezvolta la nivel mondial, pentru al doilea an consecutiv, platforma de comunicare “Midnight Sun” prin care isi transmite originile finlandeze şi caracteristicile unice.
La baza acestei platforme stau evenimentele Finlandia Midnight Sun, desfasurate in peste 30 de tari din lume. In cadrul acestora, Finlandia Vodka spune lumii intregi povestea soarelui de la miezul noptii – Midnight Sun –  soare care in Finlandia nu apune timp de 73 de zile, incepand cu 17 mai.

Sarbatorit in aceasta perioada peste tot in lume, in locuri precum Praga, Sydney sau Moscova, evenimentul anual Midnight Sun va ajunge la Bucureşti în data de 27 iulie.

„Romania este una dintre cele 30 de tari in care ne bucuram sa aducem puritatea si magia locurilor din care provine Finlandia Vodka. Credem ca va fi o experienta unica pentru consumatorii romani: singura noapte din an cand la Bucuresti nu va apune soarele. Pe langa aceasta petrecere VIP, mixul de comunicare include activitati BTL in barurile si cluburile din marile orase sustinute de site-ul www.nights.ro si emisiunea TV Euforia Midnight Sun Tour, creata pentru a comunica valorile Midnight Sun”, declara Fady Zaidan, Market Manager Brown Forman Romania.
Evenimentul Finlandia Midnight Sun din Bucuresti va fi organizat de agentia Y&R/Team Advertising. 

„Conceptul Finlandia Midnight Sun este unul global. Implementarea lui in Romania urmareste sa pastreze spiritul Finlandia Vodka si sa ii surprinda prin fiecare detaliu pe participanti”, declara Gabriela Popescu, BTL Director Y&R/Team Advertising.

Despre evenimentele Finlandia Midnight Sun

Povestea evenimentelor Finlandia Midnight Sun e una deosebita, impartasind traditii finlandeze vechi de mii de ani, precum si istoria brand-ului Finlandia Vodka, a carui esenta este data de tocmai de acest fenomen natural unic, Midnight Sun. Ingredientele pure din care este creata Finlandia Vodka –  cel mai fin orz în sase spice si apa glaciara, pura, de izvor – se gasesc doar in Finlanda.

 Acum 10.000 de ani s-a produs cel mai mare inghet al tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, gheata a inceput sa se topeasca usor sub soarele nordic de vara. Astfel, a fost obtinuta apa glaciara de izvor care se regaseste in fiecare sticla de Finlandia. 

 „Evenimentele Finlandia Midnight Sun, aflate sub motto-ul „Pure Celebration” sunt create special pentru a oferi adevaratul sentiment si gust al Finlandei, precum si cele mai pure ingrediente ale Finlandiei”, a explicat Mark Overdyk, Global General Manager, Finlandia Vodka. “Pe parcursul lor, oaspetii din toata lumea sunt partasi la istoria bogata a Finlandia Vodka si pot cunoaste acel colt special de lume din care provine”.
Suita de evenimente Finlandia Midnight Sun a inceput în Laponia si continua apoi in alte 30 de tari.  Evenimentele sunt sustinute de campanii ATL si de PR la nivel international. Astfel, Finlandia Vodka organizeaza cea mai mare celebrare internationala a soarelui noptii din lume.
Experienta oferita de petrecerile Midnight Sun dezvaluie fascinanta istorie a Finlandei si a Finlandia Vodka:
Spatiul „Pure Beginning”, reprezentand epoca glaciara si inceputurile Finlandei, este dominat de culorile albastru si alb, gheata, zapada, temperaturi scazute, obiecte din lemn, foc.

Cea de-a doua zona, „Pure Awakening”, se refera la perioada cand soarele nordic a topit ghetarii uriasi de pe ceea ce urma sa fie teritoriul Finlandei. Pe masura ce masele inghetate s-au retras au lasat in urma lor depozite imense de nisip si pietris, forme cunoscute drept morene, prin care este filtrata natural apa glaciara, pura, de izvor folosita pentru producerea Finlandia.

Ultima zona, „Pure Celebration”, e caracterizata de o atmosfera de sarbatoare in care natura se trezeste la viata. Tot acum, de-a lungul zilelor lungi si noptilor albe ale verii polare, se coace cel mai bun orz in sase spice, ingredientul exclusiv selectat si folosit in procesul de fabricare a Finlandia Vodka.

Despre Brown-Forman Corporation

­­­­­­­­­­­Finlandia Vodka Worldwide Ltd (FVW) este detinuta in proportie de 100% de Brown-Forman Corporation.
Brown-Forman Beverages Worldwide, parte a Corporatiei Brown-Forman, este una dintre cele mai mari companii americane producatoare si distribuitoare de bauturi spirtoase si vinuri, cu vanzari de 2,1 miliarde USD in 2005 la nivel mondial.
Compania detine unele dintre cele mai cunoscute si apreciate marci de bauturi spirtoase din lume printre acestea numarandu-se Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, Southern Comfort, Early Times si Woodford Reserve, prezente si pe piata romaneasca.
Brown-Forman Romania ocupa pozitia de lider in categoriile whisky de import prin Jack Daniel’s (15%) si vodca de import prin Finlandia Vodka (32%), marci care, alaturi de restul portofoliului, sunt importate si distribuite in Romania de catre compania BDG Import.

Bucuresti, 19.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *