Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

EMPIRE FALLS ISI VA FACE DEBUTUL LA HBO

IN 18 si 19 AUGUST

EMPIRE FALLS, o miniserie originala HBO, alcatuita din doua parti, isi va face debutul in august la HBO, canalul pay TV premium de top.

 “Aceasta productie HBO extrem de emotionanta s-a dovedit a fi un adevarat succes . A adunat laolalta actori de calibru precum Ed Harris, Paul Newman sau Helen Hunt. roductia a castigat numeroase premii, ceea ce dovedeste, din nou, ca HBO este o adevarata sursa de valori reale.” – a declarat Judit Minda, VP Programming HBO Europa Centrala.

Fiecare oras mic ascunde o poveste mare. Ed Harris, Philip Seymour Hoffman, Helen Hunt, Paul Newman, Robin Wright Penn, Aidan Quinn si  Joanne Woodward fac parte din distributia senzationala a acestei minii serii in doua parti, bazata pe romanul castigator al premiului Pulitzer, al carui autor este Richard Russo.

Empire Falls este un orasel in declin, undeva in New England. Miniseria din doua parti dezvaluie viata locuitorilor din acest orasel, viata dulce-amaruie, melancolica, a acestor oameni, care sunt stans legati si influentati de raul Knox. In centrul povestii se afla Miles Roby (Ed Harris), care se ocupa de cel mai mare restaurant din oras de aproximativ douazeci de ani. Miles nu a fost capabil sa rupa legaturile ce-l legau de orasul sau natal aflat in declin. Descoperim inca de la inceput ca el este intr-un permanent conflict cu malitiosul sau tata, Max (Paul Newman), cu prezenta dominatoare a lui Francine Whiting (Joanne Woodward), care detine restaurantul pe care el il conduce restaurantul de care se ocupa Miles. Putem afla ca Miles tocmai trece printr-un divort de sotia sa Janine (Helen Hunt), astfel aflam de existenta lui Tick (Danielle Panabaker), fiica lui excesiv de sensibila, vom descoperi incetul cu incetul toate legaturile secrete care-i unesc pe locuitorii din Empire Falls. Prin intermediul flashbackurilor frecvente din copilaria lui Miles, in care apar imaginea mamei sale, Grace (Robin Wright Penn) si cea a sotului decedat al lui Francine, C.B. (Philip Seymour Hoffman), lui Miles i se dezvaluie treptat trecutul sau si reuseste sa-l inteleaga si sa-l accepte, reusind astfel sa-si poata trai prezentul.
"Mi s-a parut interesant ca un barbat de varsta mijlocie poate fi prizonierul mai multor feluri de iubiri. Una care isi are originea in trecut, una care se afla in viitor. "- spunea Richard Russo, scriitorul romanului Empire Falls, cunoscut de publicul din Europa Centrala, mai ales pentru cel de-al treilea roman aparut, "Nobody’s Fool," care a stat la baza filmului lui Robert Benton, productie in care il putem vedea pe Paul Newman.

EMPIRE FALLS este dedicat perseverentei prietenilor si vecinilor de-o viata, nealterat legati de generatii, fiecare dintre ei fiind intr-un anume fel influentat de umbrele trecutului.

„Suntem mandri ca putem oferi productia Empire Falls abonatilor nostril din Europa Centrala. A fost rasplatita cu atatea premii, incat mi se pare imposibil sa le numesc pe toate, dar as dori sa vi le impartasesc pe cele mai importante: Paul Newman a castigat premiul Emmy la categoria Cel Mai Bun Actor in Rol Secundar, in timp ce Ed Harris, Philip Seymour Hoffman, Joanne Woodward si scriitorul Richard Russo au fost cu totii nominalizati la premiile Emmy. In 2006, Empire Falls a primit Globul de Aur pentru Cea Mai Buna Miniserie sau Film de Televiziune. Tot atunci, Ed Harris si Joanne Woodward au fost nominalizati la Globul de Aur pentru interpretarea din Empire Falls.” – a declarat Jim Helfgott, VP Sales & Marketing HBO Europa Centrala

Aceasta miniserie in doua parti, produsa de catre HBO va beneficia de o programare cu totul si cu totul speciala, datorata tocmai, importantei si valorii sale.

Vineri, 18 august de la ora 20.00, HBO va difuza Empire Falls, prima parte, urmand ca sambata, 19 august de la ora 20.00 sa fie programata cea de-a doua parte.

Din distributia EMPIRE FALLS fac parte: Ed Harris (The Hours, The Truman Show, Apollo 13), Philip Seymour Hoffman (premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor in Rol Principal in Capote, Cold Mountain, Magnolia, Almost Famous, The Talented Mr. Ripley, Happiness), Helen Hunt (premiul Oscar pentru Cea mai Buna Actrita in As Good as It Gets, Cast Away, Twister), Paul Newman (premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor in The Color of Money, Road to Perdition, Nobody’s Fool), Robin Wright Penn (White Oleander, Forrest Gump, The Princess Bride), Aidan Quinn (Legends of the Fall, Michael Collins) si Joanne Woodward (premiul Oscar pentru The Three Faces of Eve, Mr.&Mrs.Bridge).
Regia: Schepisi (Plenty, Roxanne, The Russia House, The Devil’s Playground). Producatori executive:  Schepisi si Newman, impreuna cu Scott Steindorff (The Human Stain) si Marc Platt (Wicked, Legally Blonde). Produs de catre William Teitler (The Polar Express, Jumanji).

Bucuresti, 19.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *