free download 78 travel guides written by experts

Mai multa putere de la Philips

Phillips prezinta gama de baterii, incarcatoare si lanterne

Cererea de baterii de calitate înregistrează o creştere constantă datorată în principal cererii consumatorilor de camere digitale şi playere MP3. Conform studiilor de piaţă, 80% din primele 10 modele de camere din topul vânzărilor funcţionează cu baterii AA, iar 75% din cele mai populare playere MP3 cu baterii AAA. De aceea, Philips prezinta o gamă extinsă de baterii, baterii reîncărcabile, adaptoare de reţea, încărcătoare pentru baterii şi lanterne. Gama Philips ofera  produse de la putere medie la putere foarte mare şi posibilităţi de încărcare de la rapidă la super-rapidă (chiar până la 10 minute, spre exemplu).

Alimentatoare şi încărcătoare – Oferind o multitudine de posibilităţi şi idei, alimentatoarele pot fi privite aproape ca o nouă categorie de produse. Deşi gama include o multitudine de produse diferite, aveti acum posiblitatea simplă de a decide, conform claselor de calitate “bun, foarte bun, cel mai bun”. Mai mult, pentru uşurinţa, Philips a grupat produsele in trei programe: general, foto şi călătorie.

Bateriile reîncărcabile şi protecţia mediului
– Este binecunoscută preocuparea crescandă a consumatorilor faţă de costurile energetice şi protecţia mediului. Din acest motiv, bateriile reincărcabile Philips sunt extrem de atractive: o baterie incărcată la maxim durează de zece ori mai mult decat o baterie de unică folosinţă utilizată cu produse mari consumatoare de energie, precum camerele digitale. In plus, acestea permit reincărcarea de aproape 1.000 de ori. Bateriile reincărcabile oferă uşurinţă in utilizare şi sunt eficiente. Avand la dispoziţie un incărcător şi un set de baterii, nu trebuie să va mai faceti griji legate de procurarea şi inlocuirea bateriilor de unică folosinţă.

MultiLife pentru camere foto – Incărcătoarele MultiLife pentru camere foto sunt însoţite de patru baterii de mare capacitate (2600mAh sau 2450mAh), ideale pentru camerele digitale şi alte aparate care necesită resurse mari de energie. Încărcătoarele din gama MultiLife pentru călătorii pot fi utilizate oriunde în lume, având adaptor pentru orice tip de prize, inclusiv încărcare prin port USB.

Bateriile reîncărcabile MultiLife va oferă calitate maximă pentru orice dispozitiv portabil, inclusiv camere foto digitale, CD player ori jucării electronice. În plus, ele au o durată mai mare de viaţă, astfel încât cu siguranta, nu veti rata imortalizarea unui moment important.

Baterii ExtremeLife – Putere maximă pentru aparate cu consum ridicat de energie
Acestea sunt cu 30% mai puternice decât bateriile alcaline obişnuite şi sunt alegerea perfectă pentru un aparat foto, un player MP3 ori alte aparate digitale cu un consum ridicat de energie.

Baterii PowerLife – Putere pentru aparate cu consum ridicat de energie

Dispozitivele electronice portabile moderne solicită mai multă putere ca oricând. Le puteti mari durata de utilizare cu bateriile Philips PowerLife.

Baterii LongLife – Perfecte pentru aparate cu consum redus de energie

Pentru aparate cu consum redus de energie, bateriile Philips LongLife  cu zinc-carbon sunt ideale pentru ceasuri, aparate radio, calculatoare şi telecomenzi. Respectând condiţiile de stocare şi utilizare, Philips LongLife oferă garanţia că bateriile nu se vor oxida în interiorul aparatului.

Lanternele Philips:  Intensitate optimă a fasciculului de lumină şi durata lungă de viaţă

Indiferent de tipul de lanternă pe care o cautati, gama LightLife se adaptează perfect atât dorinţelor cît şi bugetului dvs. Produse din plastic, cauciuc şi aluminiu de cea mai bună calitate, lanternele LightLife dispun de becuri Philips originale, ca o garanţie a intensităţii optime a fasciculului luminos şi a duratei de viaţă.

Lanterne de interior
Indiferent că e vorba de casă, maşină sau birou, Philips acoperă orice necesitate prin rafinamentul lanternelor pentru interior. Pentru cei cărora le place să bricoleze, există două versiuni rezistente la şocuri. Gama oferă de asemenea un model universal, de dimensiuni mari, precum şi lanterne de dimensiuni mici, pentru utilizări diverse. Toate dispun de becuri Philips.

Lanterne de exterior
Sunt disponibile mai multe modele universale, adecvate utilizării în orice condiţii de mediu. Acestea includ lanterne cu cauciuc rezistente la şocuri, lanterne rezistente la apă şi modele compacte, de buzunar.

Lanterne personale
Elegante şi uşor de transportat în orice situaţie – subţiri şi de dimensiuni reduse, pentru o
geantă de umăr sau o servietă sau compacte, pentru maşină si birou. Uşoare şi stilate, aceste lanterne sunt la îndemână oricând este nevoie.

Preturi:
Baterie Philips LongLife R03-P4/01B  – 3.99 RON
Baterie Philips LongLife R6-P4/01B – 3.99 RON
Baterie Philips LongLife R03B4A90/10 – 29.99 RON
Incarcator baterii Philips MultiLife SCB1480NB/12 –  109.99 RON
Lanterna Philips LightLife SFL5000/10 – 69.99 RON

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *