free download 78 travel guides written by experts

Eusebiu Stefanescu la Vorba de cultura la Radio Romania Cultural

Într-o vreme în care arta pare a lua naştere din „proiecte”, concepute riguros şi adresate unui „public ţintă” bine definit, emisiunea „Vorba de cultură” vă invită să luaţi parte la o săptămână de conversaţie plăcută şi liberă, în compania unui mare actor şi om al cuvintelor totodată: Eusebiu Ştefănescu.

Profesor universitar doctor şi Decan al Facultăţii de Arte din Universitatea Hyperion, Eusebiu Ştefănescu a fost întotdeauna pasionat de scenă şi de poezie. Este autorul unor volume dedicate artei actoriceşti – „Magister vitae sau Magia oralităţii” şi „Retorica limbajului scenic. Magul captiv” – dar şi al unei încântătoare cărţi de amintiri, „Arhivarul  clipei”, prin care cititorul este invitat să arunce un ochi dincolo de cortină.

Actor timp de 16 ani al Teatrului din Ploieşti, Eusebiu Ştefănescu a jucat apoi la Teatrul Mic şi, din 1996, la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti. A interpretat, de asemenea, roluri memorabile în cinematografie.

Ascultaţi-l povestind despre viaţa şi cariera sa, despre oamenii pe care i-a cunoscut şi alături de care a lucrat, în emisiunea „Vorba de cultură”, difuzată pe Radio România Cultural de luni, 7, până vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 12.00. Realizatori Ema Stere şi Attila Vizauer.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *