free download 78 travel guides written by experts

Irina Florea ii trimite biletele unui coleg de la X Factor

Irina Florea, mezina finaliştilor X Factor îi trimite bileţele unui coleg de scenă. După gala trecută, specialiştii i-au recomandat Irinei pauză vocală completă. Tânăra comunică cu cei din echipă şi cu mentorul ei prin semne, iar cu Andrei Leonte, colegul ei din aceeaşi categorie, prin bileţele.

Când ai un vis, nimic nu îţi poate sta în cale. Irina Florea vrea să câştige X Factor, astfel că respectă cu sfinţenie toate sfaturile şi indicaţiile primite de la specialiştii din echipa X Factor, în frunte cu cele de la Mihai Morar, mentorul său. Unul dintre sfaturile primite de la medici şi de la Crina Mardare, antrenorul vocal al concurenţilor X Factor, a fost să nu mai vorbească şi să nu mai cânte pentru a-şi proteja vocea.

Tânăra respectă indicaţiile însă este greu să comunici fără a vorbi. Ea gesticulează de fiecare dată când are nevoie de ceva şi când stă de vorbă cu mentorul său, însă unuia dintre colegi îi trimite bileţele, pretextând diverse. Să fie oare mai mult decât o simplă prietenie între cei doi sau să se fi îndrăgostit Irina de colegul ei Andrei Leonte?

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări la acest sfârşit de săpătmână cea de-a doua gală live X Factor, un spectacol în care muzica bună este cuvântul de ordine. Cei 11 concurenţi rămaşi în concurs vor interpreta melodii din repertoriul autohton, aşa cum le-o cere tema galei din această săptămână şi vor încerca să convingă publicul că merită să îi acorde voturile lui.

Concurenţii vor străluci din nou în cel mai sepcatculos décor de televiziune şi vor păşi pe cea mai mare scenă de sticlă din România, iar telespectatorii vor avea din nou ocazia să îşi voteze preferaţii.

Începând de săptămâna trecută de la prima gală live X Factor, publicul a devenit un membru al juriului. În vreme ce Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au devenit din juraţi, mentori, românii au devenit din telespectatori, judecători. De sâmbătă şi până duminică, publicul îşi poate vota preferaţii.

Surprizele pe care X Factor le are pentru telespectatori nu se opresc doar la evoluţiile concurenţilor. Românii vor vedea la Antena 1 un show de talie internaţională cu artişti pe măsură. Duminică, Voltaj va fi invitatul galei de săptămâna aceasta.

Tot duminică, telespectatorii vor afla care este concurentul care va părăsi în această săptămână competiţia pentru marele premiu: 200.000 de euro, oferit de Orange. La prima gală X Factor, Cristian Parmac este cel care a părăsit competiţia, însă a făcut-o cu fruntea sus, în apaluzele juraţilor, colegilor şi publicului.

Tensiunea creşte pe măsură ce numărul concurenţilor devine tot mai mic. Cum vor evolua în continuare, telespectatorii vor putea vedea urmărind în fiecare sâmbătă de la 20.20 şi duminica, de la 21.45, galele X Factor live.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *