Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Eurosport transmite in direct Tottenham vs Liverpool

Derby-ul etapei cu numărul 9 din Premier League are loc sâmbătă, de la 14.45

Jurgen Klopp este omul momentului în Premier League. Fostul tehnician al Borussiei Dortmund a semnat cu Liverpool, formație care ocupă doar poziția a 10-a după primele 8 etape. Astfel, sub îndrumarea lui Brendan Rodgers, ”cormoranii” au strâns în debutul sezonului doar 12 puncte, venite din 3 victorii, 3 remize și două eșecuri. Dacă înfrângerea pe pe Old Trafford a venit oarecum natural, United fiind într-o formă mult mai bună, meciul pierdut cu West Ham chiar pe Anfield a produs multă nemulțumire printre suporterii lui Liverpool, care văd acum aducerea lui Klopp ca fiind cel mai bun lucru ce se putea întâmpla acestui club. Tehnicianul german a țin ut să precizeze la conferința de presă că din punctul lui de vedere ”e mai important cum ești văzut când pleci de la o echipă decât atunci când vii”. Obiectivul lui Klopp la Liverpool e un titlu în cei 4 ani de contract.

Chiar dacă e a 10-a în ierarhia din Premier League, Liverpool are doar 6 puncte sub liderul City. Arsenal și United sunt celelalte echipe de top care au avut un start cât de cât reușit, în rest, între primele 10 regăsim și surprizele Palace, Leicester sau chiar West Ham, formație care s-a remarcat prin 3 deplasări extraordinare, cu victorii pe Emirates, Anfield și Etihad. Din calculele pentru titlu pare ieșită Chelsea: campionii au doar 8 puncte în 8 etape și ocupă locul 16.

Klopp debutează pe banca lui Liverpool în direct pe Eurosport: meciul de pe White Hart Lane are loc sâmbătă de la ora 14.45. Trebuie menționat faptul că Tottenham e neînvinsă în ultimele 5 runde din campionatul Angliei, fiind pe locul al treilea în clasamentul formei de moment, după Arsenal și West Ham. În aceste etape, formația pregătită de Mauricio Pochettino a obținut 3 victorii (cu Sunderland, Palace și City) plus alte două remize (cu Everton și Swansea). Grație acestui parcurs, Tottenham a urcat acum până pe 8, având 13 puncte.

Live din Premier League pe Eurosport, etapa 9:
Tottenham vs Liverpool, sâmbătă de la 14.45
Everton vs Man. United, sâmbătă de la 17.00.

Bucuresti, 16.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *