free download 78 travel guides written by experts

Eucerin Men Deep Moisture – hidratarea de care fata ta are nevoie

Îţi doreşti ca faţa ta să inspire încredere şi vrei să arăţi bine. Pentru a avea aceste lucruri şi pentru a te bucura de un ten impecabil, trebuie să fii atent nu numai la ce produse foloseşti în timpul bărbieritului, dar şi la ce cremă alegi pentru hidratarea tenului.

Atunci când te bărbiereşti, bariera de protecţie a pielii se poate distruge. Astfel, pielea se deshidratează rapid şi este predispusă la apariţia bacteriilor. Din acest motiv, ai nevoie de o cremă hidratantă, care te protejează împotriva iritaţiilor şi care are, în acelaşi timp, grijă să nu ai cearcăne, cu atât mai mult cu cât stilul tău de viaţă este unul foarte activ.

Cu o experienţă de peste 100 de ani în tehnologii cosmetice şi tratamente terapeutice de îngrijire a pielii şi fiind întotdeauna la curent cu ultimele descoperiri din domeniul dermatologiei, datorită strânsei colaborări cu dermatologi de renume, Eucerin a creat crema de faţă Eucerin Men Deep Moisture, o cremă specială pentru bărbaţii activi, cu ten normal, care au nevoie de un partener în îngrijirea zilnică a tenului lor după bărbierit.

Aceasta are o textură lejeră, nelipicioasă, nu încarcă tenul şi îi oferă hidratare timp de 24 de ore, având o toleranţă foarte bună, chiar şi în cazul pielii sensibile. Mai mult decât atât, Eucerin Men Deep Moisture creşte nivelul de lipide al pielii, întărind astfel bariera sa de protecţie, iar după o folosire constantă hidratează pielea chiar şi în straturile profunde, datorită ingredientului special Gluco Glycerol.

Preţ informativ: 75 RON

Pe lângă crema hidratantă Eucerin Men Deep Moisture, gama Eucerin Men include produse special create pentru rutina zilnică de îngrijire a bărbaţilor: pentru bărbierit – spuma de ras Eucerin Men şi gelul de ras Eucerin Men şi pentru îngrijirea după bărbierit – After shave balsam Eucerin Men.

Eucerin Men Gel de ras – preţ informativ: 39 RON

Eucerin Men Spumă de ras – preţ informativ: 34 RON

Eucerin Men After shave balsam – preţ informativ: 63 RON

Bucuresti, 30.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *