free download 78 travel guides written by experts

Este ultima persoana la care te asteptai sa-si puna cercel in nas

Vasile Muraru, apariţie unică la „Next Star”

Vasile Muraru este unul dintre cei mai respectaţi actori din România care a urcat pe cele mai mari scene de teatru din ţară şi nu numai. De trei sezoane a acceptat provocarea de a face parte din juriul show-ului cu prichindei de joi seara, încurajând micile talente. Spiritul său glumeţ i-a ajutat întotdeauna pe cei mici să treacă de emoţiile pe care le aveau pe scena „Next Star”.

La finala de popularitate difuzată joi, de la 20:30, la Antena 1, Vasile Muraru şi-a făcut apariţia într-o ipostază cu totul şi cu totul unică, şocându-i pe colegii săi de juriu, Pepe, Lora, Connect-R şi Maria Cârneci, dar şi pe Dan Negru: „Vasile, diseară nu vei dormi în pat, ci la coteţ, pentru că atunci când o să te vadă soţia ta va fi vai de tine”, mărturiseşte Maria. Şi ceilalţi colegi au apreciat curajul şi îndrăzneala actorului şi au recunoscut că nu se aşteptau să-l vadă vreodată pe Vasile cu un asemenea look, cu cercei în buze, sprâncene şi ureche, cu toate că în ultima perioadă, actorul a afişat un stil vestimentar tânăr şi la modă.

Telespectatorii care vor urmări joi finala de popularitate „Next Star”, începând cu ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla motivul apariţiei inedite a lui Vasile Muraru.

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *