metalshow

Epson va prezenta la IFA noi tehnologii si modele de proiectoare

Epson®, lider mondial pe piaţa videoproiectoarelor, va lansa în cadrul IFA, în perioada 3 – 8 septembrie 2010, cea mai nouă gamă home cinema Full High Definition. În plus, Epson va prezenta şi cea mai recentă inovaţie în materie de proiecţie 3LCD; detalii suplimentare vor fi oferite pe tot parcursul evenimentului la standul Epson (103, sala 21).

Pentru a pune în valoare varietatea gamei de proiectoare, Epson îşi va împărţi standul în patru secţiuni specializate: high-end home cinema, home cinema, gaming şi home entertainment. Fiecare secţiune va fi organizată ca un spaţiu specific unui stil de viaţă, prezentând produsele în mediul lor de utilizare, pentru a demonstra cum se integrează perfect într-o locuinţă modernă.

Valerie Riffaud, Senior Business Manager Epson Europa pentru gama de proiectoare, declară: “IFA este un eveniment foarte important pentru utilizatorii finali şi suntem încântaţi să anunţăm noile modele de proiectoare pentru piaţa home cinema, ca de altfel şi cele mai recente realizări în materie de tehnologie de proiecţie. Evenimentul este ocazia ideală de a sublinia statutul Epson de producător al celei mai mari game de proiectoare home cinema. Standul nostru va expune diferite modele de proiectoarele specifice mai multor segmente de piaţă, cum ar fi cel de gaming, home entertainment şi high-end home cinema.”

IFA este cel mai mare târg internaţional de electronice şi aplicaţii pentru utilizatorii finali. Această ediţie va fi una aniversară, a 50-a, şi va reuni reprezentanţi ai industriei din toată lumea.

Bucuresti, 28.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *