free download 78 travel guides written by experts

Epson PP-50 – imprimare de calitate a CD-urilor si DVD-urilor la cele mai avantajoase costuri

Discproducer-ul este ideal pentru un volum mediu de imprimare de discuri

Continuând seria deja existentă, Epson® a lansat Discproducer PP-50, un model accesibil, destinat în special celor care imprimă până la 400 de discuri pe lună. Combinând calitatea şi costul redus, PP-50 este fiabil, uşor de utilizat şi oferă un rezultat final la standarde înalte, cu un preţ scăzut.

Datorită sistemul său automat, PP-50 permite utilizatorilor să se ocupe de alte sarcini în timp ce acesta imprimă până la 50 de CD-uri, într-o singura tură. Astfel, produsul reprezintă o opţiune convenabilă, ce economiseşte timp, potrivită pentru orice organizaţie care are nevoie să distribuie regulat informaţii, să arhiveze fişiere şi să facă back-up pentru date.

Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de o imagine profesionistă şi să-şi impresioneze clienţii, Discproducer-ul imprimă la o calitate superioară imagini în culori naturale, pe suprafaţa CD-urilor şi DVD-urilor. Cu ajutorul capului de printare Epson Micro Piezo şi a cernelurilor în 6 culori, PP-50 redă cu mare claritate gradaţiile fine de culoare sau caracterele mici şi subţiri. În plus, datorită acurateţii înregistrării, companiile sunt asigurate că pot accesa, decenii de acum înainte, arhivele proprii de pe discuri.

Leonard Beckmann, New Market Development Manager la Epson Europa, afirmă: “Mii de produse Epson de acest tip, instalate în companiile cliente, şi-au demonstrat deja funcţionalitatea în diferite domenii, incluzând medicina, educaţia, divertismentul, marketingul, dar şi industria de multiplicare. PP-50 reprezintă o investiţie rentabilă, întrucât rezultatul este de o calitate ridicată, în timp ce producerea fiecărui disc costă foarte puţin. În funcţie de imaginea printată, cu un set de cartuşe se pot produce mai mult de 1000 de discuri, la acoperire maximă. Când cartuşul se goleşte, PP-50 se opreşte automat pentru a evita erorile de imprimare.”

În plus, producerea de CD-uri şi DVD-uri se poate face fără supraveghere. Epson şi-a dovedit expertiza în manufacturarea roboţilor, cu braţul patentat AcuGrip, ce asigură că numai un singur CD sau DVD este preluat pentru imprimare, chiar dacă mai multe discuri sunt lipite între ele. Pentru a asigura operarea fără probleme pentru o perioadă îndelungată, PP-50 are o suprafaţă care nu permite depunerea prafului şi puţine componente mobile ce s-ar putea deregla în timp,

Discproducer-ul PP-50 este uşor de utilizat, beneficiind de control frontal şi sistem LED, ce indică nivelul de cerneală pentru fiecare culoare în parte. De asemenea, software-ul inclus Total Disc Maker, cu imagini şi şabloanele predefinite, poate fi folosit cu uşurinţă, chiar şi de utilizatorii fără cunoştinţe avansate.

Asigurând flexibilitatea de a lucra cu serii de dimensiuni variate, suporturile duale, de 50 de discuri fiecare, pot fi utilizate în două moduri diferite. Utilizatorii pot încărca până la 50 de discuri de un anumit tip în primul suport pentru a fi inscripţionate în serie şi apoi duse în cel de-al doilea suport. Pentru a produce serii mai mici la cerere, utilizatorii pot încărca până la 50 de discuri în fiecare dintre cele două suporturi – un teanc cu CD-uri şi unul cu DVD-uri, dacă este cazul – pentru a le inscripţiona şi imprima în serii de până la 20 de bucăţi. Aceste teancuri mai mici sunt apoi duse în recipientul cu capacitate de 20 de discuri.

PP-50 mizează pe o instalare uşoară atât pe un raft, cât şi pe un birou, având o structură compactă şi numai 38 de cm lăţime, caracteristică ce îl transformă într-unul dintre cele mai mici echipamente de producere a discurilor de pe piaţă.

Epson Discproducer PP-50 va fi disponibil pe piaţa europeană din martie 2011, la un preţ recomandat de 2100 de euro.

Caracteristici principale

Inscripţionare şi tipărire de cea mai bună calitate

Suprafaţă care nu permite depunerea prafului şi puţine componente mobile ce s-ar putea deregla în timp

Imprimă până la 50 de discuri deodată

Cost redus pe CD/ DVD înregistrat

Tipăreşte mai mult de 1000 de discuri, cu un singur set de cartuşe

Eficientizează costurile cu cartuşe individuale – poate fi înlocuită doar culoarea terminată

Monitorizare uşoară a nivelului de cerneală cu ajutorul sistemului LED

Braţ robotic AcuGrip patentat

Operare frontală la îndemână 

Structură compactă, dimensiuni reduse şi depozitare uşoară

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *